Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jussastar ja mialam tak samo. Na początku ograniczylam forum ale potem kompletnie sie odcielam :-) Dziewczyny skoro dzisiaj robiłam bete to kiedy zrobić kolejna, zeby sprawdzić jak rosnie ?? Czy to bez znaczenia?
W tym cyklu zaczęłam robić pierwszy raz w życiu testy owulacyjne... Jak jeszcze trzy i dwa dni temu była jedna krecha, tak wczoraj była jedna wyraźna a druga niezbyt, a już dziś są dwie krechy jednakowe. Czy dobrze rozumiem że w takim razie owu wystąpi do 48 godzin???
doska1 - najlepiej po 48 godz. , ale jak nie masz możliwości to jak zrobisz po 72 tez sprawdzisz przyrost, są takie stronki gdzie się wpisuje wynik i czas pomiędzy i pokazuje czy w normie przyrasta.
....ale ja robiłam po 6 dniach ;-) a w pierwszej ciąży tylko siekańca
Powodzenia!
Doska -ja chyba tez po tygodniu robiłam ale mozesz i po 48h
Laleczko - co u Ciebie? Kasia - popsuła mi sie klima w aucie, jak wracam do domu to jestem wykończona jakbym w polu robiła:-( bo przeciez jeszcze po drodze szkoła i zakupy, no i odbiad w domu też trzeba naszykować
Emek rozgląda się na większym autem wiec już palcem nie chce kiwnac by przy tym coś zrobić
Prinncess Sara - jak sa dwie to działajcie juz dziś u mnie nigdy nie wyszly 2 jednkowe krechy mimo że owu ksiązkowe.
Asiulka - udanej podróży!!!!
Wszystkim miłego weekendu i fluidki
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~