do wiadomych problemow doszly mi teraz jeszcze problemy w pracy...

mam nadzieje ze niedlugo sie wszystko wyjasni i uspokoi bo za duzo sie tego robi :-(
Asia TSH mialam dosyc wysokie, ale w normie zawsze i progesteron niski, ale tez w normie. w wynikach nasienia wieszkosc parametrow ponizej normy, ale tylko troche. czyli wykryli kilka rzeczy, ale wedlug mnie nic konkretnego. boje sie ze z kariotypu cos wyjdzie. no ale mna sie teraz nie martw, tylko korzystaj z urlopu!

baw sie dobrze! :-)
doska gratuluje ciazy i juz wysokiej bety!! bete najlepiej powtorzyc po 48h, powinna wzrosnac 2x
jolasia widze ze Ty doswiadczona z braniem progesteronu, mozesz mi doradzic? w tym cyklu zaczelam brac duphaston za szybko (2dpo) wiec 10 dni brania bedzie w 11dpo, wiec niby powinnam testowac w 12dpo i zdecydowac czy brac dalej czy odstawic i czekac na @. jak bylam w ciazy w listopadzie to w 12dpo jeszcze mi test nie wyszedl, wiec nie chce go robic, a poza tym udalo mi sie w koncu dosyc odpuscic wiec tymbardziej nie chce sie stresowac testem. myslalam zeby po prostu odstawic duphaston od 12dpo i zobaczyc czy @ przyjdzie. myslisz ze ok? tak jak pisalam asce wyzej, progesteron mam niski ale w normie.
KasikP a ile juz lykasz wiesiolek? ja dopiero w trzecim cyklu brania zobaczylam efekty.
Princess dobrze rozumiesz testy owu

Powodzenia!