reklama

Staraczki 2014 :)

Hey ....

Gabis ciedze sie ze wszyscy szczęśliwi ;-)

DZIEWCZYNKI PRZEZ CALY CYKL BRALYSCIE INOFOLIK ? CZY TYLKO DO OVU?

Jula jak samopoczucie?

Jolasia ciacha wyglądają super ;-)

Aschlee zapodaj nam juz II kreseczki ;-)

Asiu odpoczywaj kochana ....

reklama
Dzięki za pochwały
:happy2::nerd::happy2:
Witaj monisia
U nas też brzydko i chłodno w dodatku.
A to chyba tylko ja i Aschle jesteśmy wytrwałe z tymi testami. Ja do @ nie zrobiłam. Teraz drugi dzień są brudzenia. Więc @ za pasem. Cykl oczywiście za krótki.

Juleczka, - teraz jak nie biorę luteiny która pewno przedłurzała mi cykl to nic nie wiadomo. Pewno jak poprzedni cykl bedzie krótszy a to to od dwóch dni paskódna i skąpa jak już trzeci cykl z rzędu. Z trzy dni poplamię tak ino ino na wkładkę jeden albo dwa dni skąpego krwawienia z dwa dni brudzenia. Nie licze na coś, bo pewno bym coś czóla ale tu nic nie jest na rzeczy.
Moje skąpe cykle wyjaśni już niedługo endokrynolog ginekolog w Poznaniu. Wizyta lada chwila niemal. Jeszcze tydzień i w kolejną niedzielę będe szykować się do wyjazdu. Kto wie może będe pakować manatki na pobyt w szpitalu na badania. @ wcześniej to może akórat środek cyklu.

hej dziewczynki

Aschlee - no właśnie cytrynki ci się nie chce? :-D

Blair - jest wstręciucha?

Asia - prosze o raporcik z frontu :cool2:

Julka - ja bym nie brała już foliku dodatkowo

MisiaMonisia - witaj!!

reklama
HEj
wiem, ze pewnie znow po zapałki..... :zawstydzona/y::sorry2::zawstydzona/y: I jest mi mega wstyd z tego powodu.... Ale zwyczajnie nie mam kiedy wdepnąć na komputer bo wracam w najlepszym przypadku o 21 do domu a w najgorszym o 23. Ale wiem, nie mam co sie tłumaczyć...

monisia
witaj :-)

zagladam zeby sprawdzic czy czy któraś juz z fasolka :-) no i chyba chciałam sie pochwalić ze za 4-6 dni testuje:sorry2:Brałam clo i najśmieszniejsze jest to ze dzień przed mega pozytywnym testem ovu byłam u gina i mówił ze w tym cyklu nic z tego. A tu o i śluz płodni i piękny test owu jak nigdy i tempa tez niczego sobie. No i moje sutki sa większe czerwone i wrażliwe. Pamietam ze w poprzednich ciążach tez tak było ale to może efekt poprostu fazy lutealnej . Cieżko powiedzieć. Jak będę miała czestomocz i będę zaspana to byłabym pewniejsza ;-)

milego dnia! A i ktoś testuje może w piątek czy sb?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry