reklama

Staraczki 2014 :)

No jak dobrze mi sie wydaje to 2 dziewczyny maja testowac w przyszlym tygodniu;-)
Powiem ci ze ja biorac ten Clo nie czulam zadnycj dodatkowych sygnalow ze moze ciaza, w kazdej ciazy bylam w szoku ze sie udalo hehe wiec pewnie na kazdego inaczej dziala hihi

reklama
Asia
&&&&& bedzie dobrze!! Musi być

Julia
a ja właśnie na odwrót. Tylko pytanie czy to cło czy poprostu ciąża. Napewno tak jak mówisz na każda inaczej ten lek działa.
Jeżeli ktoś by jeszcze testował w sb to ja sie wstrzymam do sb i poczekam :-)

Hej
Ja tak na szybko bo jesteśmy jeszcze u Rodziców.
@ sie rozkręca dzis jest wiecej i czerwono, wiec startuje z nowym cyklem.

Buziaki i miłej niedzieli

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Witam sie ,nie mam za bardzo jak pisac bo nie zawsze jest tu zasieg internetu, no leze dalej w szpitalu jutro mialam wyjsc ale chyba nie wyjde bo mam rudawe plamienia tak kilka razy dziennie jednorazowo a potem czysto i pewnie beda mnie trzymac do puki calkiem przestane plamic, do tego przeziebiona jestem i biore antybiotyk wiec czuje sie w miare. Asia ja sie dziwie ze cie w szpitalu nie zostawili bo u nas najpierw sie przyjmujesz na oddzial a potem cie badajs i chocby bylo ok to musisz zostac na kilka dni na obserwacje.

Asiu ja mocno zaciskam kciuki && i nie puszcze dopuki nie bedzie dobrze :* moja ty kochana

KasikP,Anula co u was??

pozdrawiam was wszystkue goraco :*

Blair szkoda no... ale nastepny cykl Twoj &&&

MisiaMonisia witaj.

Mississ a czemu gin powiedzial ze nici z tego cyklu? Ja mialam kiedys tak ze byl i sluz i pozytywny test owu a owu nie bylo-potwierdzone na usg. Trzymam kciuki za ciebie.

Asia nawet nie umiem sobie wyobrazić co czujesz. Ale wierze ze wszystko bedzie dobrze. Wielkie kciuki trzymam razem z moją fasolka.

Kasik za twoj cykl &&&& i hsg &&&

reklama
MisiaMonisia wiesz co normalnie zalecana jest normalna dawka,ale duzo slyszalam ze jesli kobieta miala tez problemy w ciazy z wadami dziecka niektorzy lekarza pozniej zalecaja podwojna dawke. Wiec uwazam ze spokojnie mozesz brac normalna dawke▪

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry