reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam

Asiu jak sie dzis czujesz?

Rurka no wlasnie kiedys czytalam ze z racji sytuavji lekarze zalecaja podwojna dawke...

Blair jak tam? Gril sie udal?

Miss pojawilas sie:-)
Trzymam kciuki za pozytywa;-)
Ja z Clo w 2 ciaze zaszlam w pierwszym cyklu

Missilis, - powiem tylko tyle. Pamiętaj że clo może troszkę wpłynąć na poziom twoich hormonów i mogą być objawy troszkę podobne do ciążowych.

Asiu' ' - gzie jesteś?
Motylku, - co tam u Ciebie?

U nas w pracy lubią bardzk gadać? Jak już któraś zajdzie w ciążę to gadania co nie miara. Nie wspominając o tym, że wielokrotnie nie jest to prawdą. O tej ostatniej znajomej też oczywiście gadają a to mnie bardzo mierzi. Już domyślam się jakie będzie gadanie jak ja zaciążę. Ploty, ploty, ploty.

Tak ogólnie to u mnie chyba się @ rozkręca. Choć brzuch już nie boli.

Miłej niedzieli.

Hej
Clo jak clo ale progesteron jak dupek lub luteina bardzo wzmagaja objawy ciazowe.
Ja w tym cyklu zaczynam z femara , moze efekt bedzie lepszy niz clo. A jak nie bedzie dzidzi menupur moze.
Poki co piatek hsg.;)

Hej dziewczyny.

Zyje zyje, ale czuje sie fatalnie. Wczoraj nie moglam zasnac bo od tego lezenia bolaly mnie tak plecy ze myslalam ze zwariuje. W koncu zasnelam grubo po polnocy ale pamietam ze tluklam sie w tym wyze jak popazona. Brzuch mnie boli , plamie nadal :( boje sie i caly czas jestem w strachu. Jutro ide do gina na kontrole po tym szpitalu bedzie 5t0d .

Szym mi ksiazek wczoraj nakupowal, Prezes zupe ugotowal ;-) zobaczymy co dzis dzien przyniesie.

Aschlee no wez zatestuj no.

Jolasia i Misss &&&

Kasikz a. Ty juz dostalas @

Buziaki. Dziekuje za troske

Ja z ewentualnym testem poczekam do 29 dc. Dziś wypada 27 dc. Jak @ sie nie rozkręci bedzie trzeba sprawdzić. Ogólnie nie nastawiam się. Wiele dziewczyn pisało że brzuch je ciągną a u mnie poza wielkimi piersiami chyba nic nie ma. Brzuch, prawie nic, a właściwie nic, pęcherz tylko czasami w ciągu dnia zachowuje się jakby był cały przepelniony a tam prawie nic. Zaparcie mega, ale czuje coś że przechodzi więc pewno sie @ zbliża. Tylko pod prawą piersią mnie boli tak jakby mięsien lub żebro.
Kasik, - nie wiem czy odrazu bym poszla na zwolnienie. Jakbym się czuła tak jak teraz to bym sobie dala'na razie spokój. A jak bym się dowiedziała ze mam dżwigać to odrazu bym zasymólowała że coś się stało albo że się zle poczóla i na następny dzień l4.

reklama
Ja wlasnie Julia :-) tez w pierwszym cyklu z clo zaszlam :-) z reszta to nie jest moj pierwszy raz z clo wiec znam go i wiem jak na niego reaguje. Fakt ze jak bede czula ciagniecia w brzuchu i pachwinach i bede zmeczona i zaczne wstawac w nocy na si to bede juz pewna ;-) narazie tylko piersi wiec zobaczymy jak bedzie.

Hmmm testowac bede w czwartek- sobote . Nie wiem jeszce ale napewno do poniedzialku nie wytrzymam :-P

Fajnie by bylo jakby ktos sie jeszcze znalazl na zbiorowe testowanie :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry