reklama

Staraczki 2014 :)

Rurka
E tam fujara :-P ale wiem ze to moze byc meczace... ja pamoetam jak w jednym cyklu mierzylam tempke.... po 35 dniach gdzie ani sladu owu nie bylo-wymieklam..;-) wiec wiem chyba o co ci chodzi. A w pierwsza ciaze zaszlam z owulacja w 62 dc.... mega nie? Rozni lekarze rozne terminy porodow mi dawali hahaha za pomoca tego swojego magicznego debilnego kolka. Do dzis mnie to smieszy....

reklama
Kobietki będzie dobrze ;-) ...

Julia nie przejmuj się ja czasem tez tak mam ... pamiętam jak irodzilam mlodego to po porodzie często odcziwalam takie " ruchy" i odruchowo za brzuch sie lapalam coby poczuć kopniaka a dziecięce juz na zewnątrz ....

Rurka jeszcze nic straconego ;-) ...

A ja z inofolikoem w parze tak na luzie totalnym trwamy w tym cyklu .... totalnie bez nakrecania .... poki co ;-) ....

Czuje ze jajniki pracuja oj oj ... zaczyna pokluwac zdeczko ... magiczne dni się zblizaja .... ;-) .....

wow missiiss.... 62 dc... nieźle...:szok:

co do mnie to mam wrażenie, że jakby było coś na rzeczy to na drugim też by bladzioch wyszedł a tu nic kompletne zero... więc raczej nic z tego.

Rurka skoro masz takie cykle to moze jeszcze nic straconego. Moze test za wczesnie. A faktycznie dobrze by było mierzyc temp to troche ci sie rozjasni sytuacja.

Anula88 to szykuj sily na owu. I z inofolocem musi sie udac &&&

Dziewczyny wyczytałam że minimum ml krwi podczas okresu to 30 ml, max to 80 ml. Teraz jeszcze tego 30 ml jeszcze nie ma ale brzuch z mega boli wiec te 30 ml bedzie. Jednak powyżej 80 ml mialam wielokrotnie.
Stwierdzam, że @ w toku. Ale hormony nie takie bo @ juz 4 dzien a max 5 dni to norma.

Jem loda i dobranoc:-)

Rurka, testowalas w terminie spodziewanej @?
A test jakiej czułości byl??
10 czy 25ml/U.
Test testowi nierówny.
Zrób bhcg albo za parę dni spróbuj jeszcze raz.U mnie po 2 minutach, nawet bladziocha nie było widac i zaraz wyrzuciłam test.

reklama
Witam sie wieczorowo :)
Ja pije od 7dc chyba po 2 saszetku inofolicu i zobaczymy co z tego bedzie;)
Od wczoraj jajniki pobolewaja wiec pracuja napewno co strasznie mnie cieszy ;) i dzialamy z mezem ;p
Pozdrawiam wszystkie dziewczynki !!!;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry