reklama

Staraczki 2014 :)

Asia Szw a co u mnie moze byc, bez zmian. Rzuciłam się w wir pracy i jej zmiany. Teraz planujemy wakacje. Nastawiamy sie na adopcję, ale to dopiero w przysżłym roku bo trzeba byc 5 lat po ślubie. Teraz próbujemy nie myslec i nie rozmawiac o dziecku, za bardzo boli. Jak o tym nie mysle i nie przebywam zbyt czesto wśród dzieci to jest ok. Asia lepiej napisz jak sie czujesz kochana

reklama
Brrr fajnie ze urlop przed wami. Troszke zmiana klimatu i dalej od domu zazwyczaj dobrze robi :-)

Ja oprocz tego ze lezakje w wyrze to od kilku dni dobrze. Poczatek byl ciezki bo bardzo ale to bardzo bolal mnie brzuch. I jeztem ciagle glodna. ;-)

Brrr, miło że napisałaś :* W końcu w Waszym domu szczęście zawita. Kochana, &&& z adopcją. Czy to już pewne, że prócz adopcji nie ma innej opcji?

Aschlee, duże miasto u nas, a ciężko do lekarza się dostać.

Rurka u mnie 37dc i jak na razie nic nie wskazuje na jakakolwiek zmiane...do tej pory @ regularne max 2 dni spoznienie ostatnia 4 dni a teraz nie wiem jak bedzie

Brrr trzymam kciuki kochana zeby wszystko sie poukladalo tak jak tego chcecie :tak:

Asia oby najgorsze juz za Wami. To trzymaj sie ciepło i rosnij :)
Malus wyniki sa takie że lekarz nawet szans nam nie dawał na in vitro, bo do tego musza byc plemniki o prawidłowej budowie a my ich nie mamy, nawet 0,5%. Tu by sie cud przydał :) A że nie widac innej drogi by miec dziecko stad adopcja. Malus a jak tam twoje pociechy?:)
Aschlee dzieki :) Ja to bym chciala naturalnie, kto by nie chciał. Będzie najlepiej jak ma być:) na pewne sprawy nie ma sie wpływu. A co u Ciebie Aschlee?:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Brrr u mnie ogolnie w miare ok...pomijajac ten brak @ nie wiadomo z jakiego powodu...Bede musiala poczekac jeszcze chwile i isc do lekarki po cos na wywolanie...co bardziej sie zdenerwuje brzuch mnie zaczyna pobolewac juz mi sie wydaje ze w koncu przylezie a tu przestaje i dalej cisza...wkurzajace takie troche to czekanie:baffled::eek: no ale jakie wyjscie

Witam

Aschlee a ty mialas testowac i co? Hmm &&&&&& za ciaze;-)

Miss kochana ja widze widze bladziochy;-)
Jutro lub w sobote wykorzystaj testa moze bedzie ciemniejszy;-)

Malus kochana wiem o co ci chodzi z tym nakreceniem sie na ciaze bedac tu na watku...dokladnie mam to samo...to przychodzi samo z siebie

Asiu piekna fasolinka,a z tekstu "padam na ryj" usmialam sie:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry