reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Blair na jajka nie ale mialam sie odchudzac a dzis kupilam mega wielki sloik nutelli :zawstydzona/y: takze chyba utkne na nieco dluzej na tych 54 kg:sorry2:

Kochane ja ten test zrobie tylko ze tak to ujme musze sie troche przygotowac na ewentualna porazke;-)

Aschlee wazysz 54kg? I masz z tym problem? Hehe ja mam 57kg ejhh tez by sie pare mniej przydalo bo ciezko;/

Blair to trzymam &&&&&&& za projekt;-) a co robisz ciekawego w tym projekcie? Bo normalnie mnie zaciekawilas:-)

Aschlee jutro wejde i bede wyczekiwac na foty;-) &&&&&

Blair ja rozpuszczam go w pół szklanki mieszam i pije i żadnego smaku nie czuje za1 razem taki lekki posmak ale potem juz nic a nic:-)
Więc pije można i 3 saszetki dziennie pytałam się ginki ale optymalnie są 2:-)
Ja wczoraj znamówiłam już do Mnie idzie 2 partia ;)

hej wszystkim :-) dawno mnie tu nie było, czasem podczytywałam :-p ciężko jest tak nagle wrócić. nowe osoby, wspólne tematy... nie chciałam też "zapeszać" - wiele dziewczyn rezygnuje z forum z powodu kolejnej nieudanej próby... można się załamać.
dziś wracam pełna nadziei :-):-):-):-):-):-) i wiary w cuda a raczej jeden mały cud :tak::tak::tak::tak::tak:

Aschlee ciekawa jestem Twojego tesciora :) &&&&

Julia napisze Ci na pw bo nie wiadomo kto czyta, starsze Forumowiczki wiedza bo kiedyś pisałam ;)
A dzis w pracy pytali o Ciebie czy masz wyniki ;)

KasikP no ja wiecej niż jedna nie bede bo jak po jednej cos ruszyło to wole nie przesadzać ;p

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Blair no to znana jestem haha;-) w przyszlym tyg ide na nocki to skocze zrobic;-) a musze byc na czczo?

Malena mamy gratulowac?;-)

julia może jeszcze nie :-):-):-) ogólnie dziś miała przyjść @ a póki co nie ma, choć do południa dziwne plamienia były :-( nie napalam się bo już któryś miesiąc z kolei oczekuję na cud a jak do tej pory cisza.

dzis na pewnym forum całkiem przypadkowo wyczytałam o modlitwie do św. Dominika, zaciekawiona przeczytałam wypowiedzi dziewczyn i coś w tym jest :tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry