reklama

Staraczki 2014 :)

Aschlee bardzo bym chciala jutro dostac wiesci od Ciebie,ale ty zdecydujesz ok:-) &&&&&

Gabis widzisz a narzekalas na brak oznak ciazy hehe,na tak wczesnym stadium niema przewaznie ale jak zaczynamy gdzies 6-7 tc wtedy dopiero sie pojawiaja...niektore nieprzechodza tego;-)

reklama
brrr pamiętamy o Tobie co jakiś czas Cię tu wywołujemy:tak:
&&&&& za adopcje:-)
ja juz w domu w połowie obiadku jestem mega zmęczona dziś a jeszcze tyle pracy mam...

Hej :-)

Miss ja widze piekne bladziochy :-) juhuuuu

Aschlee nie trzymaj nas tyle w niepewnosci.... ;-)

Brrr Kochana powodzenia ;** i zagladaj czesciej

Gabis to sie doczekalas hihihi :-D

Asiu jak sie czujecie?

Blair, Kasikp, Malus, Mychunia ;**

Iwo kochana czytalam ze lozysko czesto sie podnosi w kolejnych tygodniach ciazy ;-) wiec poki co spokojnie

Mississ - ja też bladziochy i to z komórki na małym ekranie widzę :) co do mebli to zależy jak duża kuchnia ale ja robiłam 4 lata temu i sporo więcej placiłam.

Brr - kochana fajnie cie czytać! Czekam dnia gdy wpadniesz z dobrą nowiną :)

Asia - teraz organizm intensywnie pracuje i raczej nie spodziewaj się przypływu energii.

Właśnie odebrałam wyniki młodej i na razie są super. Myślę że jutro lekarka wstrzyma się z rozpoczęciem kuracji.

Iwo obiecałaś fotki i co???

Dziewczyny wczoraj po lekarzu to jak mlody Bóg się czułam i cieszyslam ze moge popracować, ale dziś wiem już że bedzie mega ciezko sie wkrecic w robote. Po prostu nie ogarniam. Wiec cale popoludnie zalegam w łóżku.

Asiu zalegaj a co tam ;-)

Mississ ja tez widzę ! ;-)

Aschlee nie daj sie prosic ....

Zakupiłam inofolik ;-) truga turę ... oj od dziś dzialamy na maxiora ;-) ..
.

Dziecie wakacje ma,alez były emocje ... wylam jak Bóbr ....

Hej
Ale miałam dzis młyn w pracy, rozpoczęlam duże i drogie doświadczenie. Nie ma możliwości pomyłki, musi byc wszystko przeprowadzone dokładnie i precyzyjnie co mnie dosyć stresuje bo od tego zależy moj doktorat...

Miss ja na komórce widzę krechy wiec &&&& żebym ciemnialy ;)
Kochana za kuchnie to niedużo, mi za zabudowę dwóch ścian w kuchni (niedużych) stolarz krzyknął 8tys. A za swoje meble dałam niecałe 4tys bo utargowalam sporo bo sklep zawalił na całej linii z zamówieniem.

Brrr mam nadzieje ze szybko Wam pójdzie z adopcja :)

Iwo foteczki prosze ;)

Aschlee a nie masz ochoty na jajka? ;)

KasikZ dzielna Kobieta :*

KasikP to Ty sie nie nastawiaj a ja i tak trzymam kciuki zeby były :)

Ewelinka :*

Dziewczyny czy Wy nie przesadzilyscie z tym inofolikiem? Na ulotce jest zeby nie przekraczać jednej saszetki dziennie... Czy to możliwe zeby po jednej saszetce cos czuć? Bo wczoraj wzięłam a dzis popołudniu zaczął mnie bolec jajnik... A w ogóle to paskudny w smaku jest ;p

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry