Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Asmi bardzo mi przykro :*
Motylku bardzo sie ciesze...synmam nadzieje ze z serduszkiem bedzie wszystko w porzadku nie nie będzie to jakas wada &&&&& Buziaki !!!!!
Witajcie! Zastanawiam się od wczoraj po co gin zapisał mi tą luteinę do 14 dnia cyklu??? !!!
gabis dziękuję za podpowiedz z tym monitoringiem. Może jest właśnie tak jak piszesz, ja doskonale czuję ból owulacyjny , a w tym miesiącu to już szczególnie czułam, robiłam testy, byłam taka pewna
Nie wiem jak powiedzieć ginekologowi o tym monitoringu żeby go nie urazić, bo jeśli w tym cyklu się nie uda to znów wybiorę się do niego. To taki trochę przyjaciel rodziny, ale nie mam do niego jakiejś takiej śmiałości
Motylek- baaardzo mocno gratuluję Ci Kochana syneczka! :-)
Asmi- bardzo mi przykro, to wszystko jest takie niesprawiedliwe, więcej nie umiem powiedzieć. :-(