• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Kciuki będą raczej potrzebne na przyszły miesiąc ;)

W takim razie ja trzymam kciuki za Ciebie, żeby w pracy jakoś znośnie minęło i bezproblemowo przede wszystkim ! :) Może tylko tak wszystko się szykuje w czarnych barwach, a okaże się zupełnie inaczej :)
Będzie dobrze Misiu ! :)

reklama
Shawty
Dziekuje :-* mialam nadzieje wczoraj ze on dzis nie przyjedzie ale moja wtopa spowoduje ze napewno bedzie i bedzie stal przy mnie jak slup i kazdej rozmowy sluchal. Mam nadzieje ze jednak go zaskocze 3 biznesami i ze klient sie pojawi

Napewno napisze. Ale wieczorkiem po 19 tej jak bede juz wracala pociagiem. Jak dobrze ze juz piatek. Jeszcze tylko jutro i noedziela wolna.

Dzisiaj mezowi zapowiedzialam ze nawet jak bede smutna i wnerwiona to ma sie mna zaopiekowac porzadnie i udobruchac z naciskiem na drugi czlon slowa pomijajac udo :-P powiedzial ze jak najbardziej wiec moze mimo zlego nastroju zostane zmuszona do prokreacji ;-)

Akurat przytulanie jest bardzo dobre na stres i nerwy :) człowiek się tak po tym rozluźnia, że wszelkie nerwy odchodzą :)

To w takim razie czekam na sprawozdanie z dzisiejszego dnia ;)

:-)
Pewnie tak, ale ja jak mam mega nerwa to albo odwracam sie tylkiem i ide spac albo jest sex prawie ze brutalny ale przyjemny haha :-P
Jak przezyje dzisiejszy dzien i nie dostane wypowiedzenia to nie bedzie tak zle. A moze Bog mi wynagrodzi to owulacja ;-) marzenie, wiem. Bo ja juz spisalam na straty ten cykl. Ale moze uda mi sie cos we wtorek u gina wynegocjowac z ta femara

Kasik (tylko nie pamietam czy P czy Z-wybacz:-) ) czy dobrze wyczytalam ze ta femara to glownie lek antyrakowy? No i co bardzo wazne nie uposledza wzrostu endometrium? Jak w ogole go bralas w jakie dni i jak szybko owu byla... przepraszam za potok pytan ale bardzo zainteresowal mnie ten lek

Boze im blizej Wro tym cisnienie mam wyzsze ... :-\ mam nadzieje ze bedzie od rana zeby bylo juz po wszystkim a nie takie wyczekiwanie

Ostatnia edycja:
Witam się kawką :)

Ja jak na razie w super humorze, bo właśnie jestem ostatni dzień w pracy :-D:-D:-D:-D:-D i urlopik, marzyłam o tym dniu. Co prawda dzisiaj do 17, ale przeżyję jakoś :biggrin2::biggrin2::biggrin2:

missiiss nie załamuj się i nie odchodź od nas. My Cię tu potrzebujemy, a Ty nas :) Postaraj się tyle nie stresować, Ja wiem, że to bardzo trudne, bo też mam podobną robotę, ale jakoś olałam to wszystko i sama jestem sobą zdziwiona, że tak teraz to wszystko spływa po nie. I rzuć te papierochy, bo to Ci na pewno nie pomoże, a wręcz przeciwnie. My Ci pomożemy rzucić, no nie dziewczyny? :)
Ja na Twoim miejscu wyrzuciłabym w cholerę te testy i przestała mierzyć temp., Ja tak zrobiłam i wcześniej jak mi dziewczyny tak radziły, to uważałam, że to głupie, ale teraz jak tak zrobiłam, to super się z tym czuję. Ja nie wiem, który mam dziś dzień cyklu :)

mychunia dobre wieści, oby tak do końca.

KasikP bardzo Ci dziękuję za inofolic,wczoraj już zapodałam sobie pierwszą podwójną dawkę :), mam nadzieję, że przyniesie mi szczęście i zarażę się od Ciebie fasolką :) Nazwisko na kopercie super, ale się uśmiałam :)

babydust Ja też ostatni dzień w pracy i urlopik, jutro ok. 22 wyjeżdżamy:-)

shawty trzymam mocno kciuki za test!!!!!!!!!!

Miłego dnia życzę wszystkim :)

Misss ja 4 lata temu kupilam sobie e- papierosa z nastawieniem ze rzucam! Przez pierwszy miesiac palilam wszedzie gdzie do tej pory nie palilam bo nie smierdzialo, a kolejne juz o nim zapominalam i ostatecznie po 4 miesiacach od zakupu bylam juz wolna od nalogu. Zaznacze ze od tamtej pory nigdy, ale to nigdy nie mialam ochoty zapalic. Polecam.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry