reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja robilam pappa bo mialam skierowanie, no i mi po tym wyniki prawdopodobienstwo wyliczyli nizsze niz z samego usg.
Julia bylismu w Rowach, pogoda super tylko jedno przedpoludnie padalo.
Czekam u lekarza na moja kolej, napisze wieczorem co i jak.

witam dziewczyny czekam na wasze wiadomości z wizyt .u nas przełozony kardiolog prenatalny z 21.08 na jutro wiec jutro na 13:20 mamy doktora tylko relacje zdam dopiero jak wróce czyli pod wieczór bo to daleko trzeba jechac..

Majdaczku dziekuje ze pytasz.
Nie jestem juz tu wogole na biezaco i raczej juz nie bede.
Ostatnio mam bardzo ciezki czas. Po ciezkiej chorobie w poniedziałek zmarł moj tato. Bardzo to przezylam i nie moge sie z tym pogodzic.

Dziewczyny trzymam za was wszystkie kciuki.

Gabis bardzo mi przykro. Jestem z toba.

Ja melduje sie po wizycie. Jest piekny nosek i NT 1.5 wiec wszystko super. Dodatkowych badan nie robie. No i najprawdopodobniej Ignaś jest moim lokatorem :-)

Gochson jak u Ciebie???

Ostatnia edycja:
Asia
Super ze wizyta mega udana :-)

Mmotylkowa
Kciuki za wizyte jutrzejsza&&&&:-)

Gabis
Mochana bardzo mi przykro :-( trzymaj sie tam i swiatelko dla twojego Taty (*)....

Julia
Dzieki ze pytasz ale nie bedzie @ jutro.... tempka w dol spadla wiec bylam pewna ze bylo owu bo test owu pozytywny i 3 tempki do gory a pozniej w dol wiec juz nie chcialam mieszac i prosic cie o zmiany. Jutro ide do gina wiec bede wiedziala czy mi lutke da i okres bedzie za dwa tygodnie czy laskawie moje jajniki wziely sie do pracy i cos sie tam kluje w niedlugim czasie. W koncu to juz 42 dc :-\

Bianka
Witaj :-) i powodzenia

Ostatnia edycja:
Asiu - super wieści!!! Alusia też miała 1,5 a masz fotki Ignasia? Szczerze mówiąc u Ciebie odstawiałam dziewczynkę bo przeceiż prosto z Paryża

Gabis - bardzo mi przykro z powodu śmierci taty
[*]

Julka - dołóż jeszcze żołądek i identyczne objawy miałam przed testowaniem :-) jakby mnie choroba brała

reklama
Oto Moj salutujacy synek :-D

Załączniki

• 1407951294058.jpg
    1407951294058.jpg
    14,1 KB · Wyświetleń: 92

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry