• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Dzien dobry kobietki

U mnie strasznie zimno znowu dzisiaj Zobacz załącznik 640300ja od 5 na nogach wiec zmarzlam troche.Chyba na lepsza pogode juz nie ma co liczyc.Teraz mam troche przerwy wiec siedze z goraca kawka a o 12 znow musze leciec.

Julia
czekamy na wiesci co powiedzial lekarz.Mam nadzieje ze same pozytywne wiesci

Watpliwosci
lampa super.Nie wazne ze w czesciach efekt koncowy cudny:tak:

Witam i ja z już późniejszego rana :)

Susel gratuluje :)
Martaha bardzo ładne kreseczki :)) widziałam własnie na sąsiednim wątku :-):-)
Duże gratulacje !!! :-)

Watpliwości lampa świetna - a jak zobaczyłam zdjęcie z przed składania to się aż przeraziłam - mieliście napewno zabawy co nie miara :) ale tak jak mówie efekt końcowy super :)

Trzymam za wszystkie kciuki :)

Miss będę was podczytywać ale odzwyczailam się od forum wiec nie wiem jak z pisaniem mi się uda ;) jeszcze na ciążowym wątku nawet nie jestem bo się boje

Asia dbam ile mogę i maż tez! Jak tym razem się nie uda to chyba nic już nam nie pomoże..,

kasikP również gratuluje bo nie miałam okazji! Wyszły mi trzy testy w tym dwa zwykle z piękna druga kreska wiec mam pewność ale jak byłam w czwartek na wizycie to pobrali mi krew na rożne badania, w tym bete. Za kilka dni będę mieć wyniki.

Wątpliwości kope lat!!! Dziękuje kochana! Oby to było to! Trzymam za Ciebie kciuki! Byłaś w końcu na jakiś badaniach? No a lampa jest niesamowita!

Shawty nie znamy się bo ja weteranka i zrobiłam sobie przerwę od forum ostatnio.

Martaha gratulacje!!!!

Ostatnia edycja:
reklama
Witam z ranca :-) ale naprodukowalyscie...

Susel
Ok w kazdym badz razie informuj jak sie czujecie co bysmy sie nie martwily :-) buzka ;-)

Martah
Gratulacje. Piekne dwie wyrazne kreseczki :-)

Shawty
Ciesze sie ze kolacja udana :-)

Malena
Kochana gdzie sie podziewasz?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry