• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witajcie z rana,
ale juz naprodukowalyscie postow ;)

U nas dzis w nocy bylo 11 stopni, a wczoraj wieczorem wlaczylismy, po raz pierwszy w tym sezonie, ogrzewanie. W sprawie lata nie mam wiecej pytan :no::no:
Poki co @ jeszcze nie przylazla, ale moze przyjsc tez dopiero jutro, wiec cierpliwie czekam.
martaha - gratulacje!! wiec jednak ciagle sypie ||

Sluchajcie, M. wlasnie byl u lekarza i podeslal mi SMS ze z zolnierzkami wszystko w porzadku, jest odpowiednia ilosc i ruchliwosc, wiec mozemy dzialac dalej. :tak::-)Postaram sie jak najszybciej umowic do gin i teraz trzeba mnie wywrocic na lewa strone i przebadac na wszystkie mozliwe sposoby. Ulzylo mi troche,zdrugiej strony nie rozumiem, czemu to wszystko tak dlugo trwa :(

Slonecznego dnia Wam zycze, my z rodzicami wyruszamy za godzine na spacer. Ja dalej na krawedzi , hihi ;)

Lili super wiesci kochana.Uda sie zobaczysz.Teraz czekamy na Twoje dwie kreseczki.U mnie tez zimno strasznie i ja tak samo na noc troche wlaczylam ogrzewanie bo jak sie siedzialo to szlo zamarznac:-( a tu cala zima przed nami.Nawet nie chce o tym myslec

Ja mieszkam w bloku, co nie zmienia faktu, ze było zimno rano :(
Wieczorem się grzaliśmy razem z moim więc nie narzekałam na zimno :)

Ale teraz słoneczko świeci...:) Ale tylko 12 stopni :(

U nas cieplo sie robi ale wieczorem rzeczywiscie juz chlod idzie. Jeszcze troche i jesien przyjdzie. I mam nadzieje ze przesiedze ja w domu z fasolka ;-) i ta zime tez :-P

Lili
&&& za szybka diagnoze i szybkie efekty :-)

Hmmm tak sie zastanawiam co sie z malena dzieje. Caly weekend jej nie bylo a miala testowac....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry