reklama

Staraczki 2014 :)

No dziewczyny Mississ ma racje - w sierpniu i wrzesniu wysyp kreseczkowy:)
Ciesze sie razem z wami - naprawde takie wieści humor mi poprawiaja:) jak piszecie zle to dolka lapie jaki ten swiat niesprawiedliwy a tak jest dobrze:)

Ja bede was dziewczyny rowniez prosic o zacisniecie kciukow na czas mojej pierwszej wyzyty... to dopiero gdzies po 15 wrzesnia - mam nadzieje ze szybko zleci:) Tak sie boje...

reklama
mnie cycki dopiero bolay 5 dni przed @... o ile dobrze pamietam - a ktory to cykl? ilo dniowe masz cykle? u mnie dopiero w 27dc cosik sie ruszylo pewnie gdybym zrobila dzien szybciej bete to nic by jeszcze nie pokazala - a tym bardziej testy:) Takze jeszcze troche czasu:)

za 10 dni u nas stresujaca chwila - u mnie bedzie coraz blizej do usg i uslyszenia oby dobrej wiadomosci a u ciebie oby @ nie przyszla - niech wszystko bedzie dobrze:)

Ostatnia edycja:
reklama
Jesli brac pod uwage moja temperature itd to u mnie prawdopodobnie owu byla w 17dc a iplementacja w 25 dc to dopiero w 27dc cos pokazalo... kiedy podejrzewasz ze owu byla? nawet jesli wczesniej to zrob z ciekawosci test po weekendzie:) Korzystalas juz z testow owulacyjnych?

i jak z witaminami? cos jeszcze procz kwasu przyjmowac czy sie wstrzymac?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry