reklama

Staraczki 2014 :)

Mychunia babydust gratulujr wizyt;-)

Miss ekstra;-) trzymam dalej kciuki;-)

Tabasia wszystko ci dobre szybko sie konczy:/
Mielismy jechac na jakas wycieczke ale niechce nam sie;-) jest jedna fajna ale za daleko...i raczej Mela bedzir panieta na niej...

Jazza za nastepny cykl;-)

Anula za szybko by bylo czuc, spokojnie;-) &&&&&&

Shawty znac sile na pisanie;-)

Aschlee co tam ????&&&&&&

Lili kochana co tam u Ciebie?

reklama
No to kiepska sprawa:/
No mam nadzieje ze dzis ci przyjda...

Ja bralam intensywnie Clo;-)
Wiec prosze o kciuki bo poprzedni cykl chyba bezowulacyjny...
9 wrzrsnia wizyta i zobaczymy czy Clo pomoglo w owulacji...

Wogole uszkodzili nam walizke , i teraz doszlam do tego ze przeciez mamy ubezezpieczenie i ze mozemy o odszkodowanie skladac dokumenty..

Teraz wlasnir siedzimy na pizzy jest tu taks pyszna ze od 2 dni na obiad ja wsuwamy;-) kilogramy przybeda:-D

Chyba mnie cos trafi w pracy.... kierowniczka od dwoch dni siedzi i sprzedaje.... a na kogo? Na kolezanke.... czyli na swoja ulubiona pracownice x-(:-C aagggrr jestem wkur......a!!!! Mam ochote przestac chodzic do pracy :-\

Mississ wspolczuje...
Ja pamietam jak mialam stresujaca prace - tu na szczescie jest mega luzik:)

Pamietam jak mialam taka prace ze po kilku miesiacach musialam sie zwolnic bo nie wyrabialam nerwowo:/ dobrze zarabialam ale psycha mi siadala normalnie... i zadnego wsparcia w rodzinie - tylko zawsze "nie przesadzaj ze jest az tak zle" - ale oni nie wiedzieli co to mobbing - jak poznalam meza i widzial co sie dzieje ze mna to polecil mi to rzucic i udalo mi sie znalezc inna lepsza prace:) ale znow tam zarabialam mniej i wyplata nie na czas:) dopieor tu mam luz:) i moze dlatego sie udalo:)

Najwazniejsze to zebys miala oparcie w rodzinie:) dasz rade - sa w pracy osoby niestety dolujace...

julia zawsze jak uszkadzaja walizke to mozna zglosic po wyladowaniu w punkcie zaginionego bagazu (nie zaleznie czy masz czy nie masz ubezpieczenia) i w ciagu ok 10 dni wymieniaja na nowa tej samej klasy
ja chyba juz z 3 razy tak robilam , zglaszalam nawet te mniejsze uszkodzenia i wymieniali bez problemu :)
jak wyladujecie w polsce spowrotem to zgloscie :)

reklama
Babydust wielkie dzieki widzisz nawet niewiedzialam...bo wyobraz sobie ze ja te wazlizke pozyczylam;/ a powiedz mi oni sami wymieniaja na nowa czy kase daja? A druga sprawa czy mam powiedziec ze tu po ladowaniu w Heraklonie uszkodzili czy w drodze powrotnej ? Zeby zas mi niepowiedzieli ze moglam to zglosic tam...
P.s a powiedz mi spodobal mi sie talerz ozdobny z kawalkami szkla to w bagazu podrecznym przewioze to?:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry