reklama

Staraczki 2014 :)

julia a jak ci udowodnia ze w heraklionie wlozylas uszkodzona a nie cala walizke ? wiadomo przeciez ze z uszkodzona raczej sie nie leci na wakacje ;) sprobuj najwyzej sie nie uda choc czemu mialoby sie nie udac :)
no zawsze wymieniaja walizki a nie kase - i jakosc walizki musi byc porownywalna albo lepsza niz byla :)

reklama
Aschlee i jak kurier dotarl ?

Jula jak tam wypoczynek? Pewnie relax w pelni
.. ale ci zazdroszczę ... a ja juz w domciu ... kawka i lenistwo przy uroczych odglosach pralki ... nie chce mi sie isc zamknac drzwi od łazienki ;-) ...

anula88 to listem bylo niby wyslane i zaznaczone jest ze wyslano dopiero dzisiaj i to kolo godziny 14 :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a baba nie odbiera bo powiedzialabym jej c nieco:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jestem wsciekla

Anula jak sie nie denerwowac jak ktos tak po chamsku klamie.Mowilam ze mi sie spieszy oklamala ze wyslala i co...doopa...termin @ mam na dzisiaj jak na razie jej nie ma.Staram nie doszukiwac sie objawow jedyne co przeszkadza mi tak ze nie da sie o tym zapomniec to niemilosierny bol (.)(.)

Ostatnia edycja:
Bsbydust zglos ze uszkodzili w powrotnej. Najlepiejnod razu na lotnisku idz jes punkt zglaszania zaginiecia bagazy tam ci powiedza dokladnie co zrobic. Mi teraz kolezance w mojej walizce uszkodzili stelaz. Raz jej nie uznali ale za drugim razem oddali kase na naprawe 250zli. Raz daja na naprawe jak sie da a raz na zakup nowej
Powinnas przewiesc w podrecznym zachowaj paragon na wszelki

Ostatnia edycja:
Hey dziewczyny ja jestem zabiegana ..wczoraj i dzisiaj Malego mialam.. jeszcze piec od gszu sie rozwalil i nie mielismy 2dni cieplej wody .. na szczescie naprawili nam dzisiaj .. testy negatywne w zasadzie juz mi sie znudzilo testowanie w tym miesiacu :P

Nadrobie potem.. buziak

reklama
hejka

Julia - dzieki, ze pytasz. Ja ostatnio tez nie mam weny na pisanie, choc regularnie podczytuje. Wlasnie konczy mi sie @, wiec od dzisiaj chyba znowu podejmiemy proby ;)

Co do Twojego postu o talerzu: ja w zeszlym roku kupilam wielki ceramiczny talrz, polmisek prawie i udalo sie go przewiezc w podrecznym bagazu (plecak), trzeba tylko uwazac, zeby sie nie potluklo.

Aschlee - kochana, przykro mi, straszna chamowa :( nie przejmuj sie, nie warto... no i trzymam &&&&&

Miss - to do dziela, ze tak powiem! ;))) kciukasyyyy

Ja prosze o kciuki, bo jutro rano mam wízyte u gin. Badziemy sie dalej zastanawiac, dlaczego nie moge zajsc, hehe... Ide do niej z wynikami M. i moja tarczyca, zobaczymy, gdzie mnie skieruje.

trzymajcie sie!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry