Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Dziewczynki ide do gina 10 wrzesnia to mam nadzieje ze bedziecie trzymac kciuki:*
Achlee a gzdie zamawiałaś te testy? jak na allegro to we wczesniejszych postach podalam ci od kogo najlepiej - jak zamowilam u tej dziewczyny i liczylam ze troche czasu beda szly to jakiez bylo moje zaskoczenie jak doszly bardzo szybko
Dziewczyny dziekuje czuje sie dobrze. Pracuje tez dobrze ale troche kondycja nie ta. Kiedys latalam miedzy kkientkami jak fryga a teraz raczej na spokojnie. ;-)
Dzis mam wolne wiec ogarniam chate i na zakupy robie wypad.
A myslicie ze w 6 tygodniu i 5 dniu moze byc juz cos widac?? od zaplodnienia to by bylo mniej wiecej wg moich obliczen ponad 4 tygodnie a od spoznienia okresu ponad dwa tygodnie?
Ania u mnie bhlo widac juz serduszko ale to zalezy czy twoje obliczenia sa dobre bo gu wazne sa nawet godziny z tego co pamietam 24 dni od zaplodnienia chyba