reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Fizjoterapia fajny kierunek nie orientuje sie jak w PL z praca ale za granica potrzebuja duzo fizjoterapeutow,pielegniarek.lekarzy i ratownikow medycznych:tak:

reklama
Moja mama chciala bym poszla na fizjoterapie ale ja poszlam na pielegniarstwo.... :-) i w sumie nie zaluje... podoba mi sie to co robie....:tak:

Witam
Mogę dołączyć do staraczek ?

Oczywiście WITAMY!!! 86 to pewnie rocznik?:-DJesteś Weronika?
Jeśli chcesz możemy cię wciągnąć na listę - podaj datę niechcianej @

Mligocka- u nas przedkomunijnie kościół, teraz zrobilśmy pizzę i czekamy na koleżanki Julki - do wieczora dzieci nie będzie:-D

Emalia- masz wyniki?

Karolina - Witaj! widze że mamy córeczki w tym samym wieku:tak: wy też komunie macie w tym roku? wpisuje ciebie na listę na pierwszej stronie

Aschlee - a gdzie masz suwaczek córeczki?? wywalaj tego Mikołaja :-D:-D:-D

Dzięki za przyjęcie :-)
Jestem Weronika. 86 to mój rocznik data niechcianej @ to 15.01 ale na pewno przyjdzie bo od jakiś 6 miesięcy mam cykle bezowulacyjne

reklama
Do góry