reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Shawty - no i wlasnie wtedy potrzeba osob ktore toba potelepia i powiedza wszystko bedzie dobrze... chyba wydaje mi sie ze niby to tylko slowa ale jednak cos daja:)

ja mialam sytuacje juz takie ze czulam sie sama na tym swiecie i tak jak Malena mowi mowilam i myslalam o tych rzeczach typu pod tir tyle ze u mnie moze nie bylo tak daleko od slow do czynow :P ALE JESTEM ZDROWA NA UMYSLE :P mimo wszystko dalam rade :) mam silna psychike wydaje mi sie:) choc czasem slabnie na chwile :) czlowiek wtedy traci cierpliwosc jak ma dola...

Watpliwosci - fajnie gdyby mozna bylo wejsc na chwile w przyszlosc i zobaczyc ze wszystko jest ok i ze jest dzidzi cala i zdrowa choc na sekunde - wtedy chyba byloby wiecej wiary i cierpliwosci ze sie uda :)

Ostatnia edycja:
Potrzeba osób, które Tobą potrząsną i powiedzą, 'dziewczyno, nie tędy droga, sama się zamęczysz. Spróbuj zrobić tak czy tak, bo inaczej to nic dobrego nie wyjdzie. Głowa do góry, gdzieś tam na górze masz zaplanowane wszystko" ;)

No ja chodze do ginekologa i mi nie odpowiedzial na to pytanie jednoznacznie .
Z reszta nie kazdego stac od razu na wszystkie badania. Szczegolnie ze dopiero teraz mam ubezpieczenie i jak przyjdzie karta to bede mogla zaczac robic reszte badan.

Źle mnie zrozumiałaś, może właśnie poprzez odpowiednie badania okaże się w czym leży problem i uda się go usunąć. Jedynie to miałam na myśli.
Bo najprawdopodobniej tak jest.

reklama
A tak z innej beczki:)
ja dzis zaczynam pierwszy dzien kursu praktycznego - bede jezdzic autem:)) mam nadzieje tylko ze nie puszcze pawia na instruktora ... gorzej jak mnie glod przycisnie - a wtedy paw murowany - chyba mu powiem - chwileczke musze cos zjesc ...

a egzamin wewnetrzny prawie nikt nie zdal - a ja zdalam - a poszlam na niego z mysla ze nie zdam i sa inne terminy a nie bede sie denerwowac i patrzcie zdalam:) a inni sie denerwowali i nic... w ogole mam bardziej wyje... ostatnio:))

a co do badan - to chyba lepiej zeby wyszlo cos (wiadomo najlepiej blahego) bo przynajmniej bedzie punkt zaczepienia...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry