reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witam się z wieczora ....

Jak zawsze podczytuję i jak co dzień ostatnimi czasy aplikacja w tel nie działa.Ściągam nową,staram się zalogować,każde mi się na nowo rejestrować i tak w kółko ... już napisałam do administratora grr ... wczoraj nawet udało mi się zarejestrować pod innym loginem ale i tak tylko mogłam czytać posty ... wyczytałam na stronce z aplikacją bb że jakąś aktualizacje zrobili we wrześniu ... no a ja po sformatowaniu tel na nowo nie mogę pobrać ... a to ułatwia mi życie ... niż wchodzenie na stronkę na kompie .... zobaczymy ....

Widzę że szalejecie w kuchni ... na smakołyki to czasu mi brak niestety ... zaraz lecę się ogarniać na jutro ... i obiadek jeszcze mam w planie zapdać coby jutro przy garach nie stać bo mezu do stolicy jedzie na szkolenie ... więc na szybko pierś z kurczaka w warzywach ...

U mnie nic ciekawego ... jak to w poniedziałek , dużo pracy ... jeszcze koleżanka kolejny tydzień na zwolnieniu i tak ooo ....
Jutro może będzie paczusia z apteki ... bo już dziś do wysłania przygotowali ....

Missiis dobrze że plamienie ustało .

Jula termin @ trudny do stwierdzenia ... bo z cykli 28 dniowych ... zmixowało się teraz np na 37 ... więc już nic nie wiem :-(

Aschle jak samopoczucie ?
Kornelia,Hana ... witajcie .......

Aschlee racuchy?;-) mniam mniam;-)

Anula88 wiesz co to mozemy wpisac 30 dni cyklu i wyliczyc date, jak zawsze mialas mniej wiecej takie same dlugie cykle, czasem zdarzaja sie dluzsze...
No wspolczuje twgo problemu z BB bo ja juz niewyobrazam sobie niemiec tej aplikacji;-)
Kochana jak ja wroce do pracy to tez moge zapomniec o gotowaniu choc specem nie jestem w kuchni hehe

Hana ale co jak robie racuchy czy krem z dyni?

Anula88 a to roznie bywa jak chodze dluzej to boli brzusio...ogolnie to nie jest zle.Spac mi sie ciagle chce.Wstaje i za 20 minut moglabym znowu isc spac ;-)jedyne co wlasnie czasem budzi moj niepokoj to pobolewanie brzucha ale staram sie nie panikowac:tak:

Mychunia kurcze bidulko sporo musisz sobie odmowic:baffled: ale nadrobisz po porodzie:tak:

Miss pecherz? To dzidziol sie rozpycha;-)

Aschlee no mam nadzieje ze za chwile bol brzucha minie i bedzie spokojniej;-)

Ja dzis na odrosty farbe nalozylam...
Kurde corka obudzila sie niedawno i mowila ze brzuszek ja boli...akcesoria juz sa kolo lozka, bo niby z opowiadan Meli kolezanka z przedszkola wymiotowala;/ mam nadzieje ze wieczor bedzie spokojny!!!

Milej nocki kochane;-)

reklama
Julia ja dzielnie do tej pory walczyłam ze swoimi przetworami a teraz wykąpana w łóżku nadrabiam zaległości na forum :) Mam nadzieję, że z córcią ok, bo teraz te głupie wirusy panują, u nas w pracy chyba każdy przechorował już w tamtym tygodniu....

Anula dziękuję za powitanie :)

Mychunia szczerze współczuję, ale dla wyższego dobra warto się poświęcić, my kobietki musimy być silne :) Oby do porodu, bo najważńiejsze zdrowie Twoje i maleństwa, a potem sobie odbijesz :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry