Witam się z wieczora ....
Jak zawsze podczytuję i jak co dzień ostatnimi czasy aplikacja w tel nie działa.Ściągam nową,staram się zalogować,każde mi się na nowo rejestrować i tak w kółko ... już napisałam do administratora grr ... wczoraj nawet udało mi się zarejestrować pod innym loginem ale i tak tylko mogłam czytać posty ... wyczytałam na stronce z aplikacją bb że jakąś aktualizacje zrobili we wrześniu ... no a ja po sformatowaniu tel na nowo nie mogę pobrać ... a to ułatwia mi życie ... niż wchodzenie na stronkę na kompie .... zobaczymy ....
Widzę że szalejecie w kuchni ... na smakołyki to czasu mi brak niestety ... zaraz lecę się ogarniać na jutro ... i obiadek jeszcze mam w planie zapdać coby jutro przy garach nie stać bo mezu do stolicy jedzie na szkolenie ... więc na szybko pierś z kurczaka w warzywach ...
U mnie nic ciekawego ... jak to w poniedziałek , dużo pracy ... jeszcze koleżanka kolejny tydzień na zwolnieniu i tak ooo ....
Jutro może będzie paczusia z apteki ... bo już dziś do wysłania przygotowali ....
Missiis dobrze że plamienie ustało .
Jula termin @ trudny do stwierdzenia ... bo z cykli 28 dniowych ... zmixowało się teraz np na 37 ... więc już nic nie wiem :-(
Aschle jak samopoczucie ?
Kornelia,Hana ... witajcie .......