reklama

Staraczki 2014 :)

Missiiss kochana kciuki za bete zaciskam :-)

Mychunia domyslam sie ze ciezko z dieta, ale tam po porodzie sobie odbijesz :tak:

Watpliwosci kochana kciuki za piatkowa wizyte ;-)

A ja dzis mialam mega dlugi i intensywny dzien. Wytesknilam sie za moim mezczyzna ;-). Spi juz, wiec i ja sie klade, bo padam na twarz, a niedlugo trzeba wstawac :-D
Wydaje mi sie, ze dzis mialam plodny sluz :confused: to juz nic nie kumam hehe

Widze przetwory robicie i te racuchy.. tez mi smaka narobilyscie :-D ale na weekend planuje paszteciki z miesem zrobic i barszczyk czerwony :-) juz tak za mna chodza :-)

Dobranoc kochane ;-)

reklama
Witam

Kornelia corka lsdnie cala noc przespala;-)
Lubisz robic przetwory?ja nugdy nie probowalam..:/

Miss czekamy na wyniki;-);-)

Jazza ty sie wogole wysypiasz?

Watpliowosci to zrozumiale sie martwisz ale mysl pozytywnie!!!!! &&&&&&&&&&

Witam się z rana już w ten jesienny mglisty i śpiący poranek, ja już w pracy :(

Julia lubię gotować, ale muszę mieć natchnienie dobre, a wczoraj w biedronce kupiłam pomidory jeszcze w promocji to musiałam działać :P No i super, że córeczka zdrowa :)

Hello
Warpliwosci bedzie wszystko dobrze! Zobacz na to z tej str ze zobaczyez czy pecherzyk na jajniku sie robi czy nie :-) wiec sie czegos dowoesz i porozmawia z wami wywiad zrobi i cos postanowi :-) &&&&&&&&

Julia
Mam nadzieje ze corcia ok ?:-) co do pecherza to wlasnie pobolewa mnie ujscie wiec hmm dzisiaj zrobie badanie moczu tak na wszelki wypadek i duzo wocy z cytryna. Niestety w kazdej ciazy po kilka razy przechodzilam zapalenie pecherza. Jak tam sie czujesz? :-) jeszcze z 5 dni i testowanie no nie :-D &&&&&

Jazza
Meza wymeczylas?;-)

Dzisiaj odbieram bete za jakas godzine pozniej na zakupy . Mam nadzieje ze bedzie ok.... ale nie ukrywam ze sie boje bo procz mdlosci nic mi nie jest .

Milego dnia kuchareczki ;-):-)

hej dziewczyny :tak:

witam jak dla mnie bladym świtem, bo z reguły śpię do 8.30 :-D

dziś musiałam wstać po 7, bo o 8 mogę już mieć kuriera z rzeczami dla męża :tak:dziś w sumie ma ich przyjechać 3 :-)

z drugiej strony i tak bardzo źle sypiam jak mąż wyjeżdża na takie delegacje, jak się okazało wczoraj i w jedna i w druga stronę jest kierowcą :-( wyszedł z domu o 4.10 i jeszcze nie dojechali, bo mówił, że zadzwoni...

dziś pierwszy raz poczułam czkawkę mojego syna, dziwne uczucie :-D

missis beta będzie na pewno piękna :-D

Ostatnia edycja:
Dziewczyny dzieki aczkolwiek strasznie sie boje w duchu....

Mycha
Czkawka jest super :-D ja juz bym chciala to czuc a tu jeszcze hohoho.... jak dobrze wszystko pojdzie. Bidulko bez meza ci pewnie zle.... a tam co nikt sie z nim w drodze zmienic nie chce????

Julcia
A co :-P tak bardzo chce byscie dolaczyly do czerwcowek bo narazie tam pustku no :-D;-)

Kkornelia
:-* obys miala racje ze beda dobre :-)

Za duzo zjadlam zaraz puszcze..... pieknego kolorowego ptaka!!o_O

reklama
Mychunia ja juz zapomnialam jak to jest w zaawansowanej ciazy;-)
No to maz ma troche przechlapane jak nikt inny niemoze:/

Miss no mam nadzieje ze dolacza dziewczyny do Ciebie;-) no moze mi sie uda...ale to czas pokaze,staram sie nie nastawiac

A ja zaraz mam wyjazd, wysle corke do przedszkola i jade z bratowa do urzedu, pozniej szybkie sprzatanie bo znajoma ma wleciec na kawe;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry