reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Hej ja juz po lekarzu...jaki rozmowny ze koniec wiem tylko tyle ze jest nieciekawy i jutro musze jechac jeszcze raz na wyciecie wrrr:/

Aschlee mam nadzieje ze wszystko ok! Daj znac po wizycie...

Blair no widzisz taka piekna tempka i du...pa!!!!
To kiedy wyniki?

Pogadalam sobie z mezem, bedzie dobrze;-)

Melka ja trzymam kciuki za Ciebie bo ty masz jeszcze szanse!!!!

Annamaria
To nic. :-) ja w ogole w drugiej ciazy nue bylam. Ale zalezy jaki gin . Mi nikt nigdy nie kazal do dentysty chodzic z ginekoligow.

Julia
Chodzi o tego pieprzyka? Lepiej wyciac i miec spokoj no nie? A wracasz juz do pracy w pazdzierniku? Ja niestety tak a dzis znow plamie i az zaluje ze nie poszlam i pozniej juz nie zdarzylam do tego miejscowego gina... ehh az sie boje jutrzejszego dnia od 6-20 caly czas na nogach....

Kasikz
Przeciez ja biore 2 x2 luteiny ale jak tylko wiecej chodze i ganiam za mlodym to znow sie zaczyna :-( musze napisac do swojego gina czy by mnie jutro nie wzial na wizyte. Jutro caly dzien w pracy az sie juz boje :-( ciekawe czy sie zgodzi mnie wcisnac ...

Tak kochane pieprzyka do wyciecia mam...
No w piatek ide i trafilo sie tak ze tez w sobote na popoludnie wrrrrr
Niemam takiej ochoty tam isc ze koniec:/
No wlasnie ty niewierzysz ze sa blokady na zajscie?. .no wlasnie ty mialas stradsne parcie i sie udalo...
Znow plamienia? Osz kurde:/
Przy tej @ kluje mnie cos tam:/

Annamaria mi nikt niekazal chodzic do dentysty;-)

reklama
Julia - mi tam gin nic w sumie ni mowil o dentyscie tylko polozna ze dobrze byloby pojsc bo zeby sa wazne w ciazy :) ja tam nie czuje zebym jakies zapalenie miala i tez nie krwawia ani nie bola to chyba nie jest zle, slodyczy nie jem :) :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry