reklama

Staraczki 2014 :)

Hej dzialszki

Rurka
Piekniutki brzusio:-)

Zouza
Masakra z tym lapkiem. Dlatego ja meble albo drozsze rzeczy zamawiam za pobraniem i spr czy wszystko ok przy kkurierze choc ten najczesciej wyklina ze czasu nie ma.

Narobilam sie... teraz odpoczywam. A wzielam sie z prace zeby o mdlosciach nie myslec. Przyszykowalam stroik i aniolka wyczyscilam do Antosia na grobek wiec jeszcze troche i zaniose.
Jeszcze wizyta u gina dzis musze sie wykompac ogarnac tu i tam :-P i jechac odebrac auto z naprawy. Obym nim dojechala do wro zeby znow sie nic nie zrypalo.

reklama
rurka śliczny brzusio :tak:

missis kciuki za wizytę ;*

a oto my P1010324.jpg :-)

Załączniki

• P1010324.jpg
    P1010324.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 73
Hallo;-)

Jazza kochana to mile ze ktos za toba teskni;-) to takie mile;-)
Wiem trzeba myslec pozytywnie!;-) Ale kazda z nas ma chwile zwatpienia:-)
Ja stwierdzilam ze co bedzie to bedzie;-) jak nieuda mi sie zajsc dopuki pracuje,to trudno.... w razie czego w rodzinie pare osob ma firme to mnie zatrudnia i bedzie git;-)
To dzialaj dzialaj;-)

Kornelia napewno sie uda!!!to mialas zwariowany dzien;-)

Anuka88 to moze jednak ta owulka?;-)

Gabis trzymaj sie kochana napewno dacie rade;-)

Asiu jak sie miewasz?

Rurka brzusio piekne;-)

Zouza mam nadzieje ze szybko zostanie wyjasniona sprawa z lapkiem!!!

Miss &&&&&&&&

Ja wlasnie wracam z pracy do domu...potem szybko ogarnac bo Pan przyjedzie rolety zewnetrzne mierzyc;-)
Niemoge sie doczekac kiedy corke zobacze!!!;-)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny piękne brzuszki - domki maluszków !! :) Ja tak samo jak melka nie umiem sobie siebie wyobrazić z takim :)

zouza mam nadzieję, że sprawa z lapkiem szybko się wyjaśni, kurczę ja też często różne rzeczy zamawiam a to zawsze jakiś stresik....

julia będzie dobrze, niedługo napewno i nam się poszczęści i zajdziemy :))

No jutro przyjezdza kurier zebym mu swistek podpisala ze jednak towar nie dotarl.

Pieprzone procedury ..

3 kawy nie musialam pic tak mi podniesli cisnienie.

Jade zobaczyc do Taty czy pomnik stoi. Eh pogadalabym sobie z nim tak jak to zawsze robilismy :(

Zouza ehhh dlatego ja zawsze takie rzeczy kupuje e sklepie, lubie zobaczyc, dotknac...;-) choc tez zdarza sie kupowac w necie;-)
Przykro mi z powodu taty...ja sobie niewyborazam byc e takiej sytuacji, ale wiem ze kiedys bedzie trzeba sie z tym zmierzyc ehhh:-( od samego myslelnia juz zle sie robi na sercu...

reklama
Heeey dziewczynki po lebkach czytam i mam pytanie progesteron na czczo czy nie na czczo?? Bo jutro planowalam podskoczyc zbadac ...

U mnie ok ale intensywnie w tej polsce :) caly dzien w biegu :)) zaraz lecimy moja babcie odwiedzic i ogladac jedna sale i znowu caly dzien w tylku ... jutro juz czwartek a w sobote w nocy powrot do niemiec :( grrrr za szybko !!!

Buziaki i kciuki za 2kreseczki dla testujacych :* muaaa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry