Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ehhh ta babska ciekawość :-) Ja w ogóle sobie ubzdurałam że będę czuła że jestem w ciąży. Więc jeśli nie będę miała jakichś mega podejrzeń to będę testować dopiero w dniu @.
Ja mam troche na odwrót, odkad mam symptomy @ to już mysle o staraniach w następnym cyklu i jestem jakaś bardziej spokojna
Choć wolałabym już coś wiedzieć .. a tu czekaj jeszcze 5 dni !
Zouza
No moje zagniezdzenie bylo w 11 dpo :-) &&&&& zacisniete :-)
Kornelia
Ja wlasnie dzieki monitoringowi i mierzeniu tempki i becie dokladnie wiem kiedy sie zagniezdzilo. No ale juz nie bede medzic... pojde za dwa tygodnie do tej dziwnej doktorki co ostatnio to ona ma lepszy sprzet wiec mam nadzieje ze sie poprawi.
Asiu
Dzieki :-) postanowilam ze mimo mdlosci sprobuje pojsc do pracy. W pn wt jeszcze jestem na starym miejscu pozniej dzien przerwy i 12 stki. Zobacze jak sie bede czula... jezeli kiepsko to pojde na l4 bo dzidzia wazniejsza:-)
Krysiulek
Powodzenia na rozmowie &&&&&& :-) I KOP NA SZCZESCIE!!!