reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Aaaa wiem gdzie :) miałam tam kiedyś iść na usg piersi, ale strasznie mnie lekarka wkurzyła i poszlam sobie. Ja chodze w Nowym Porcie do dr. Plewy a ostatnio poszłam prywatnie na wizytę chciałam się tylko skonsultować do dr Zabula on jest ordynatorem na Zaspie w szpitalu. Ale z Plewy jestem zadowolona. Zawsze na nfz było a teraz nie przedłużyli im umowy i płacę 50zł. To nie majątek więc nie szukam innego. Fajnie, że jest ktoś z moich rejonów :)

Witam :)
Druga lampka wina ech..:-):-)
Mąż w domu, krokiety wspólnymi siłami właśnie skończone.

Gochson- słowa to nic, tylko obecność, nawet ta milcząca, jestem z Tobą.
Po stracie mego aniołka, żadne słowa do mnie nie docierały, wystarczyło mi że byli, że trwali obok.

"Żyjemy tak cicho, a nasze największe katastrofy wydarzają się tak głęboko w nas, że na naszej powierzchni pojawiają się tylko odległe fale..."

[R.M. Rilka "Druga strona natury..."]

Te słowa mają jakąś głębię.
Gochson. Chcę żebyś wiedziała że jestem. Jestem.

Miłego dnia Kobietki.

reklama
Maluś jejku jak czytam o akcjach u Ciebie w domu to się za głowę łapię, to są chorzy ludzie, mam nadzieję że znajdziecie szybko ładne mieszkanie :)

Inzagata oby się wszystko ułożyło po waszej myśli

Cyntia dokładnie żeby zaskoczyć, donosić i urodzić zdrowe...
Właśnie rozmawiałam z Przyjaciółką że staram się myślę pozytywnie, ale ciężko pozbyć się myśli że coś może pójść nie tak znowu...

Pisałam do koleżanki która urodziła jakieś 2m-ce temu i dała mi namiary na swojego lekarza w Warszawie. Bo niestety ale mój dotychczasowy lekarz chociaż b. dobry to jednak 180km ode mnie, wolę mieć kogoś "pod ręką"

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry