reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ok dziewczyny jutro Wam napisze proste;-) ale ostrzegam jest slodkie;-)

Miss dobra jutro zerkne;-)
P.s patrzylam faktycznie obszerna wypowiedz ale o dawkowaniu niema slowa;-) jedynie o cenie:p

Wiec podaje skladniki na ciasto;-)
5 paczek herbatnikow
1 paczka krakersow
1 masa krowkowa
2 kremowki
1 maslo lub margaryna
1 masa na budyniowa ( moze byc z paczki jak do karpatki)
1 dzem z czarnej porzeczki

I ukladasz kolejno warstwy
1 herbatniki
2 masa budyniowa (jak ostygnie dodac do tego 1 kostke margaryny i wylozyc na herbatniki)
3 krakersy
4 masa krowkowa
5 herbatniki
6 dzem z czarnej pozeczki
7 bita smietana( ubita z kremowek)

Na koniec mozna czyms posypac migdalami lub wedlug gustu:-D

Wrzucic do lodwki najlepiej na pare godzin;-)

Ostatnia edycja:
No zobaczymy ;-) co będzie ....

Jula ja robię troszkę Inaczej ... krakersy przekladam masa krowkowa,krakers,masa do karpatki,krakers,ubita smietana 30% na sztywno, migdaly,lodówka ;-)

Kurde napisalam i zniknelo o_O

Julcia
A to przepraszam najmocniej nie wiedzialam ze pytalas o dawkowanie. Ja bralam 2 dziennie rano i wieczorem bo ja obrosnieta tluszczykiem jestem ;-) ale chyba wiekszosc dziewczyn z tego co kojarze po dwie pily. To juz wg uznania. Ja bylam taka napalona ze mi pomoze ze chcialam duzo brac zeby pomoglo ;-) a ciasto ukladasz tak warstwami czy w piramide taka jak domek?? Ciekawe ciacho :-)

Ktos bral nystatyne kiedys? Masakra jakie to ogromne :O:O ledwo zaladowalam ta bron makabra... nigdy tego noe bralam i na oczy noe widzialam... ale zawsze jak musze cos zaladpwac to sobie przypominam ta laske w szpitalu co globulke dowcipna polknela i popila herbatka haha :-D:-P;-) sorry ja tu o zaladunku przy takich pysznosciach ;-)

reklama
Zouza
Zesmy z niej laly ale dobrze ze nic sie nie stalo. :-) bo te pindy polozne wiecie wszystko jej wlozyly do kubeczka to brala jak leci ;-) a nikt jej nie wytlumaczyl.

Julka
No ona jest o takim ksztalcie ze nie wiem co z nia zrobic... blee

Dobra ide spac buzka ;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry