reklama

Staraczki 2014 :)

My juz po kolacji ;) uwielbiam włoską kuchnie, z reszta Włochy same tez bardzo lubię ;)

Anula ja przez sen bede zaciskać kciuki a jutro czekam na Twoje dwie krechy ;D i nie ma inne opcji!!!!
To wstań rano siknij, napisz nam ze pozytyw i idź spac dalej, ok? ;)

Kornelia smutny dzien miałaś, mamy XXI wiek a raczysji dalej niepokonane... Smutne u przerażajace

Ja brałam inofolik w lipcu pierwszy raz, jedna saszetkę dziennie i tez pomogło ;) niestety na krótko, ale liczy sie fakt ze zaskoczyło

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
anula tak ostatnia nocka. Ale troche ciezko mi:/

Miss nic nieszkodzi;-)
A powiedz od ktorego dnia cyklu? I konczyc branie po owulacji?

Blair to moze tez zaczne od jednej saszetki;-)
Super ze kolacja smakowala;-)

Kornelia pewnie trzeba korzystac z okazji;-) &&&&&&

Julka my bralysmy w wiekszosci caly cykl :) a co do smaku to nie ma za bardzo w ogole smaku.. woda no minimalnie moze lekko pod cytryne :P :)
Mi niestety nie pomoglo ale my ciagle w jednym miejscu i niepowodzenie to rownie dobrze moze byc P. Wina.
Przyniosl mi dzis rozyczki w ramach przeprosin :)

A wczoraj poszlo o jego badanie i o to ze niby falami go atakuje o te badania i ze onje zrobi oczywiscie(mam wrazenie ze zawsze mowi to co chce uslyszec).
A ze w czasie powaznej spokojnej rozmowy spogladal na telewizor jadl pomarancze i jeszcze ktos do niego pisal mnie szlak jasny trafil to rozmowa sie skonczyla rykiem i tyle ..

Dzisiaj sie odwalilam jak stroz w boze cialo pomalowalam ubralam lancuszek od P. No i juz chcialam wychodzic a tu patrze wrocil do chaty z kwiatami i wyszlo jak zawsze czyli badylaki zmiekczyly me miekkie serce ... ale i tak nie powiem nie chcial mi uwierzyc ze z przyjaciolka do sklepu jade i widzialam ta iskre zazdrosci: ) milo tak czasem widziec ta zazdrosc a zarazem plomyk w oku ;) ahhhh ide spac :) milego i kciuk lewy i prawy zaciskam za Anulke:*

Watpliwosci no to fajnie ze przyszedl z kwiatami, pewnie sobie wszystko przemyslal...facet tak ma... wiem po swoim...
Wezme kupie jedno opakowanie i zaczne brac od poczatku do konca paczki

Anula88 ja mysle o Tobie:****&&&&&

Ale wczoraj nabazgroliłyście tutaj :) A ja spędziłam bardzo miły wieczorek z M. Trening czyni mistrza ;)
Anula jak tak teścior? &&&
Wątpliwość super że się ogarnął. Oni niestety tak już mają. Potrzebują na przetrawienie tematu więcej czasu.
Blair ja kocham Włochy za ich jedzenie, dojrzałe owoce i warzywa, pogodę ducha, przepiękne widoki. Kiedy tylko mam czas podróżuję i zazwyczaj ląduje na słonecznym południu.

Melka witam;-)
No super ze ladnie czas wykorzstalas ze swoim M.:-D
U mnie niestety wojna wisi w powietrzu wrrr...M sie obrazil za opieprz :/ nieodzywa sie do mnie...nawet niepowiedzial kiedy wraca...ehhhhh

Jestem taka padnieta:/ to byla najgorsza nocka...a na robilam tyle bledow ze szok...zmeczenie robi swoje:/:/

Anula czekamy na piekne wiesci;-)*&&

reklama
Julia ja ostatnio staram się nie wkurzać na M. Może to kwestia tego że coraz więcej myślę o dziecku i nie mogę przestać sie cieszyć że może już niedługo się uda. Chcę żeby ten czas starania był taki no wiesz, radosny.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry