reklama

Staraczki 2014 :)

Melka hehe ja tez czekam ;p

Anula nie ma @ to i jest szansa, naoglądałam sie trochę testów i czasem w dniu @ wychodził blady bladzioch ;)

Kornelia po tej dzisiejszej temp to napaliłam sie jak szczerbaty na suchary bo ja tych niskotemperaturowcow jestem raczej ;) a taki skok miałam wlasnie w lipcu ;) oj oby sie udało ;) chociaż brzucho boli, jajniki mnie od rana bardzo bola, jak przy zwykłym cyklu...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama
Anulcia
Mi 25 wyszla dzien po implantacji czyli 12-13 dpo. Pozno bardzo bo pozniej implantacjz byla w przeciwienstwie do dwoch poprzednich ciaz. A beta wyszla dzien wczesniej 7,2. Poczekaj jeszcze :-) a czulas kiedy mniejwiecej owu byla?

Blair
&^&& mega mocne dziewczyny :-)

Miss no właśnie nic nie wiem bo tak odpuscilam już ale myślę że jak nic nie wyszło to lipa
.. cycki odczuwalne z 4 dzien ... a tak to nic ... no w sumie przed @ tylko pelne i nie zawsze ... ale bez nakrecania ....

julia, przez meza??

Ja pofarbowalam Mame
Mama mnie :D
Ciotka i babcia odwiedzone, kawa wypita
Trzy prania zrobione
Szukalam plaszcza ale nigdzie nic ciekawego
Takze zasiadlam przed tv i odpoczywam :)

reklama
Zouza to ja dzis caly dzien zalegam, M zaczal obiad i ja go dokonczylam, najadlam sie i wieczorem ide zrobic sobie RESET;-)

Pewnie moj M tez ma w tym udzial z nastrojem...niby taki obrazony przez telefon a do domu wjechal jak gdyby nigdy nic hehe;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry