reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anula nie dziekuje ;*
Kochana zmiana moze nastąpić każdego dnia, jednego dnia negatyw a drugiego bladzioch ;) wiec ten dzisiejszy nie musi byc przesądzający ;) i oby nie był ;)

Zouza jaki dzien zabiegany ;)

Mnie moj tez dzis zdenerwował, pokłóciliśmy sie, bo nie podoba mi sie jak czasem zachowuje sie w stosunku do obcych...

Dziewczyny dostałam jakiejś infekcji, możecie poradzić jakiś specyfik tylko nie globulki bo nie chce tam środowiska zaburzać, bo to jest problem zewnętrzny ze tak powiem, wiec jakaś maść najlepiej albo cis do łykania

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Mój dziś na służbie więc mam święty spokój, a jak za długo jest w domu to też czasem się kłócimy aż iskry się sypią :P
Ja przelotem :P pół dnia u rodziców spędziłam, pomogłam mamie robić domową kiełbasę, posprzątałam im dom, teraz u siebie dokańczam sprzątanko i w międzyczasie ciasto kręcę, biszkopt się już piecze, więc idę myć podłogi :))

Ja chyba dopiero dziś mam owu ale nie jestem pewna, bo już od kilku dni mam płodny śluz więc znów mi się pewnie cykl wydłużył i będzie jak dawniej do 35 dni nawet.... :( a tak fajnie było przez 2 miechy z duphastonem równiutko 28 dni, potem te nieszczęsne 17 a teraz wróci do "normy" mojej :P ale to nic, aby była owulka :-)

Blair - ja używam Tantum Rosa do irygacji, maść Clotrimazolum na swędzenie, a Lacibios Femina probiotyk odbudowuje florę bakteryjną i jest doustny :)

Ostatnia edycja:
Melka dzieki;-) bo u nas pochmurno;/

Blair nic ci niepolece bo nieznam sie na tym temacie:/
A no chyba taki dzien na spiny z Mezami;-)

Kornelia to ladnie dzis porobilas;-) mialam tez dzis to ciasto robic no ale inaczej wyszlo;-)
Moze @ przyjdzie w terminie a jeszcze lepiej jak beda dwie kreseczki;-)
a teraz apetytu mi zrobilas;-)

Jeszcze troche i szykuje sie do wyjscia

Miss mniam serniczek;-) i jak tam ten znajomy sie odezwal?

Teraz Jazza czas na twoje testowanko;-) blair...;-) i moze Anuli;-)

Kornelia dzieki za rady ;)
To jak Twój wróci to go bierz w obroty ;D

Julka o tym samym pomyslałam ze to jakiś czas spin z połówkami ;p

Asia dzieki ;*

Jestem w trasie do Rodziciw, ale pożyczę od Taty auto i pojadę do apteki po leki niech juz działają przez noc

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry