reklama

Staraczki 2014 :)

Hej
Witam sie z rana... chyba mi cos wczoraj zaszkodzilo bo dzis juz 3 x kibel odwiedzilam. Az mnie zad boli :-( bbrr

Blair
Ja wlasnie tez tantum rosa sie podmywam. A na noc niestety ta okropna nystatyna. Drugi raz w zyciu mam infekcje i to jeszcze cholera w ciazy sie przyplontala.

Anulcia
Jedza jedna :-\ z tej @... zabierz mnie ze soba nad morze!!:-)

Julcia
Dobrze ze reset byl pelna para :-) serniczek mi wyszedl taki se az dziwne bo piereszy raz cos mi chyba nie styklo... moze od tego mam problem kiblowy :-\

Asia
Dobrze ze u was dobrze :-)

Milej niedzieli :-)

reklama
Hej ;)

My juz wracamy do domu, weekend minął za szybko zdecydowanie.
Infekcja chyba okiełznana, po pierwszej dawce wieczorem juz rano jak wstałam było lepiej wiec mysle ze do jutra bedzie wspomnieniem ;p

Julka jak tam po imprezie? ;p

Anula88 zazdroszczę morza... Dobrze mi sie kojarzy morze po wyjezdzie w tym roku ;)

Miss no ja myslalam ze to tantum rosa to taki pic na wodę, ale działa!
Oj mam nadzieje ze Ci szybko przejdzie

KasikZ ponoć w ciazy infekcje to standard

A ja w odróżnieniu lubię czas jak mam testować ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

eh dziewczyny telefon mi umarl ;/ bede miala stary tel. P dopoki moj przepiekny htc nie dojdzie :)
ale ciesze sie bo mam szybszy prezent :P mial byc na gwiazdke ale zlosliwosc rzeczy martwych przyspieszyla sprawe hihih : )
cos przeokropnego wylazlo mi na twarzy i od jutra chyba bede brala antybiotyk zeby zlazlo ;// grrr rok spokoju i wyskoczylo teraz z drugiej strony ...

ide sie kapac i do wyra bo dzisiaj jakas wypompowana z sil jestem ..

dobranoc : )

Watpliwoscii
To zeby szybko zniknelo!:-)

Kasik
Ja nigdy nie robilam irygacji bo nie chce wycyckac sie calkiem z flory bakteryjnej. Ale co pol roku sobie zapodaje wlasnie lacibios femina :-) albo jak czuje tam dyskomfort ale jeszcze nie infekcje :-)

Blair
No tantum rosa jest fajne. Ale jak kiedys bralam przed pierwsza infekcja to za krotko i mi sie rozkrecilo wtedy na dovre. To byla moja pierwsza taka infekcja bbrr. Ale zawsze mam w domu tantum na wszelki wypadek :-)

Zouza
Oby oczko wyzdrowialo. A probowalas krople ze swietlika? Dobre sa moja mama czesto stosuje .

Ja dzisiaj caly dzien z biegunka :-\ w pewnym momencie tak mnie flaki bolaly ze myslalam ze umre a jeszcze autem po dziurach jechalaam :-\ mam nadzieje ze jutro bedzie lepiej. Ale mdlosci sa wiec mam nadzieje ze jest ok. Tylko co mi zaszkodzilo ....

Ostatnia edycja:
Rumiankiem przemylam ale malo co dalo. Chyba mi soczewka zaszkodzila :/

Ja juz tez do wyrka.

A powiedzcie mi bo od wtorku chodze na 6 do pracy i temp bede mierzyc o 4 - zaznaczac to normalnie na wykresie? Zawsze mierze o 5. I nie wiem teraz co z tym zrobic ..

Miss czasami moze tak byc ze w ciazy ciasta niebeda ci wychodzic;-)
Lepiej ci juz?

Blair takie imprezki sa czasem wskazane;-) wybawilam sie z dziewczynami, a najlepsze ze jeden koles dawal mi 24 lata;-)
Pozniej zapytal sie o numer tel. A ja mu ladnie obraczke pokazalam to niemogl sie nadziwic ;-)
No to fajnie jak masz juz opanowana!
Ja tez lubie ten czas testowan;-)

Zouza no to nieciekawie:/ oby szybko minrla infekcja...

Watpliwosci no widzisz cos pozytywnego;-)
A co ci wyszlo na twarzy?

Zouza zaznacz te godzine o ktorej mierzysz;-)

Dziewczyny ja dzis spalam do 15 i powiem Wam ze bylam tak padnieta ze budzilam sie pare razy ale zaraz padalam;/
W koncu o tej 15 zwleklam sie z lozka bo co bym miala z P jak caly dzien bum przeslala:/
Niewiem chyba musialam odespac te nocki, bo jak niepatrzec dzisiejszs byla rowniez zarwana...najlepsze jest to ze jestem spiaca:/

Anula88podaj date kolrjnej @

Jazza ty za chwile masz termin @...kiedy testujesz?;-)

Julka - nie wiem jak to okreslic juz dwa razy to mialam ale nikt tego nie mogl zidentyfikowac .. jest mocno zaczerwienione pod skora,spuchniete jak cholera wielkosci mniej wiecej na 1/1.5cm ... zawsze od dermatologa dostawalam na to antybiotyk i antybiotyk w masci i po jakims czasie schodzilo ... pierwszym razem chciala mnie do chirurga na wyciecie wyslac ale na szczescie zeszlo .. dlatego ole nie czekac i jak do jutra nie zejdzie po samej masci z antybiotykiem to wlacze antybiotyk doustny. ...

w momencie gdy mi P. zamowil telefon na ebayu moj sie jakims cudem wlaczyl .. pulsuje ekran i wychodza paski ale jeszcze dziala agrrr ...

Julka to dawaj do wyrka i odpoczywaj :) jutro ranna czy popołudniowa zmiana?

reklama
Witam sie kochane :-)

Missiiss kochana swietne wiesci, ze z dzidzia wszystko w porzadku, pamietaj, ze zaciskam za Ciebie kciuki z calych sil kochana:-)

Watpliwosci moj mezczyzna jest taki sam jak Twoj i Blair w te,acie rozmow o dziecku i staraniach, on pragnie dziecka, marzy o tym, czeka na to, ale nie chce o tym mowic, bo to jak mowi wiwiera na nim ogromna presje. Kiedy zaczynam ten temat to on, ze podjelismy decyzje, ze tego pragnie, ale nie chce o tym mowic za duzo. Faceci juz tacy sa, oni w tych kwestiach lozkowych i starankowych chca isc w przyjemnosc, satysfakcje i spontanicznosc a jak uda sie zajsc w ciaze to super i beda sie cieszyc, ale mowienie o tym sprawia, ze czuja na sobie ogromna presje i wtedy sie blokuja, bo nie chca sie czuc jak samce rozplodowe i tyle.

Motylkowa zaciskam za Was kciuki :tak:

Anla psinka cudna jest po prostu :tak:

A co do psiakow i lobuzowania to ja mialam owczorka niemieckiego i jak byl maly to zarl i niszczyl wszystko, pozarl raz nawet banknot 10 zl hahahah i ojcu buty na sandaly przerabial hahaha:-D:-D:-D, boski byl :-D

Blair kochana ja testuje w przyszla niedziele, ale jakos tego nie widze hehe:-)

Missiiss fasolinka na fotce przeboska- tez taka chce :* a psinki rowniez boskie :-)

A no i dziekuje za kciuki mordeczko Ty moja :*

Julcia dziekuje za kciuki kochana :* a piateczek minal jakos, ale bylam tak wypruta po calym tygodniu, ze padlam jak zolnierz na placu boju, jeszcze w piatek w moim bylismy na starowce na spacerze i sie wyglupialismy hahah szlismy i mu spiewalam moje ulubione utwory z lat 60. i 70. hahaha :-D:-D:rofl2::rofl2:

A co do ciasta to ja robilam dzis podobne, troche sie tylko roznie i „3 bit” sie nazywa z masa krowkowa, herbatnikami,krakersami, masa budyniowa i bita smietana mniam mniam mniam

Kornelia przykro mi z powodu mamy kolezanki :( rak to niestety zbiera zniwo straszne.... moja babcia zmarla na raka, moj dziadek tez... moj kolega wlasnie walczy z rakiem.. masakra

Blair ja tez uwielbiam wloska kuchnie, jak mieszkalam za oceanem to ze znajomymi chodzilismy na ulice Bleecker – to byla restauracyjna ulica, gdzie byly wszystkie kuchnie swiata i takich oysznych wloskich, indyjskich, tajskich dan jak tam to nigdzie indziej nie jadlam :-)

Anula przytulam, a to wredna malpa z tej @, kciuki za nastepny cykl kochana

Udalo mi sie nadrobic wszystko uffff hahaha :-D

A u mnie spokojnie, weekend minal tak szybko ze go nie zuwazylam, sprzatanie, pranie, gotowanie, czas z M.
Mam pare zmartwien, ale nie zwiazanych z M ani ze staraniami, ale coz.. dlatego slucham dzis caly dzien Sama Cooke https://www.youtube.com/watch?v=jNO72aCnVr0
Kocham lata 60. i 70. hahhaa :-D:-D:-D

Buziaki dla wszystkich

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry