Witam sie kochane :-)
Missiiss kochana swietne wiesci, ze z dzidzia wszystko w porzadku, pamietaj, ze zaciskam za Ciebie kciuki z calych sil kochana:-)
Watpliwosci moj mezczyzna jest taki sam jak Twoj i Blair w te,acie rozmow o dziecku i staraniach, on pragnie dziecka, marzy o tym, czeka na to, ale nie chce o tym mowic, bo to jak mowi wiwiera na nim ogromna presje. Kiedy zaczynam ten temat to on, ze podjelismy decyzje, ze tego pragnie, ale nie chce o tym mowic za duzo. Faceci juz tacy sa, oni w tych kwestiach lozkowych i starankowych chca isc w przyjemnosc, satysfakcje i spontanicznosc a jak uda sie zajsc w ciaze to super i beda sie cieszyc, ale mowienie o tym sprawia, ze czuja na sobie ogromna presje i wtedy sie blokuja, bo nie chca sie czuc jak samce rozplodowe i tyle.
Motylkowa zaciskam za Was kciuki
Anla psinka cudna jest po prostu
A co do psiakow i lobuzowania to ja mialam owczorka niemieckiego i jak byl maly to zarl i niszczyl wszystko, pozarl raz nawet banknot 10 zl hahahah i ojcu buty na sandaly przerabial hahaha

, boski byl
Blair kochana ja testuje w przyszla niedziele, ale jakos tego nie widze hehe:-)
Missiiss fasolinka na fotce przeboska- tez taka chce :* a psinki rowniez boskie :-)
A no i dziekuje za kciuki mordeczko Ty moja :*
Julcia dziekuje za kciuki kochana :* a piateczek minal jakos, ale bylam tak wypruta po calym tygodniu, ze padlam jak zolnierz na placu boju, jeszcze w piatek w moim bylismy na starowce na spacerze i sie wyglupialismy hahah szlismy i mu spiewalam moje ulubione utwory z lat 60. i 70. hahaha

A co do ciasta to ja robilam dzis podobne, troche sie tylko roznie i „3 bit” sie nazywa z masa krowkowa, herbatnikami,krakersami, masa budyniowa i bita smietana mniam mniam mniam
Kornelia przykro mi z powodu mamy kolezanki

rak to niestety zbiera zniwo straszne.... moja babcia zmarla na raka, moj dziadek tez... moj kolega wlasnie walczy z rakiem.. masakra
Blair ja tez uwielbiam wloska kuchnie, jak mieszkalam za oceanem to ze znajomymi chodzilismy na ulice Bleecker – to byla restauracyjna ulica, gdzie byly wszystkie kuchnie swiata i takich oysznych wloskich, indyjskich, tajskich dan jak tam to nigdzie indziej nie jadlam :-)
Anula przytulam, a to wredna malpa z tej @, kciuki za nastepny cykl kochana
Udalo mi sie nadrobic wszystko uffff hahaha
A u mnie spokojnie, weekend minal tak szybko ze go nie zuwazylam, sprzatanie, pranie, gotowanie, czas z M.
Mam pare zmartwien, ale nie zwiazanych z M ani ze staraniami, ale coz.. dlatego slucham dzis caly dzien Sama Cooke
https://www.youtube.com/watch?v=jNO72aCnVr0
Kocham lata 60. i 70. hahhaa

Buziaki dla wszystkich