reklama

Staraczki 2014 :)

Blair to trzymamy kciuki za jutrzejszy wystrzał temp w górę &&&&&&&
Tak myślę że jak u mnie cykl będzie 33 dniowy (czyli taki jaki był najczęściej) to owu będzie jakoś w środę. Serduszkujemy kiedy tylko jest możliwość :-)
Julia zazdroszczę rozmów z mężem. Mój ni w ząb nie chce rozmawiać. Nie wie że teraz są te dni i serduszkuje na luzie bo chce a nie musi. Więc może z drugiej strony to i dobrze.

reklama
Dziewczyny wiecie moj maz teraz chce rozmaeiac ale ja wiem ze za chwile przyjdzie kres tego;-)
Ja tylko dlatego mu mowie bo go od pon do pt przewaznie niema, wiec mu dzownie ze jak ma mozliwosc to zeby zajechal do domu...jakbym miala go na codzien pewnie tez wolalabym niemowic;-)

ja na szczęście nie mam problemów z moim, ale też nie dopadła nas jeszcze tak wielka presja i długie starania o dziecku, a wyobrażam sobie , że to może popsuć atmosferę.

szukałam sukni ślubnej cały weekend i nic, tak wściekła jestem na siebie , że się za to wcześniej nie zabrałam. Oprócz tego w tym cyklu to chyba nic nie wyjdzie, nie czuję, żeby coś się tam w środku działo. Domówię sobie kolejną kuracje z baby and mama med i trzeba będzie podziałać w kolejnym cyklu :)

Krysiulek ja szukałam sukni po salonach i żadna mi się nie podobała bo teraz moda na takie księżniczkowe. Aż zobaczyłam zdjęcie na tablicy. I od razu wiedziałam że to będzie moja suknia. Jeszcze zależy jaką masz figurę.

Hejo
:-)

Jazza
Zaraz mnie!! Zaraz mnie swoja energia i optymizmem! :-D tak cie podziwiam kobito jak nie wiem :-) fajnie ze spedziliscie z mezem swietnie czas :-) mi strasznie brakuje tych spacerow i rozmow z moim m-kiem. Pamietam jak chodzilismy po walach odrzanskich i rozmawialismy do pozna wieczora. Pamietam jak przegadalismy pierwsza noc cala ktora byla wyjatkowa. Ahhh a teraz nawet nie ma jak wyjsc samemu... nie robi dziad juz mi niespodzianek jak kolacja pyszna bo dobry z niego kuchasz. Mam nadzieje ze jak zrobi prawko tio mnie gdzies zabierze w koncu. Ahh dobra pomarzylam :-P

Julcia
Odpoczywaj teraz i zbieraj energii na kolejny cykl :-)

Moj m nigdy nie chcial rozmawiac. Tzn czulam to bo czasem cos tam pogadalismy. A dzis hmm zjadlam sniadanie i mi tak z hukiem przelecialo przez zoladek ze az sie boje. Oby z chrupkiem wszystko ok bylo.

Blair
Ja podmywam sie dwa lub jeden raz dziennie. Najczesciej tylko wieczorem ale jak mi sie zaczynala infekcja to
2 dni 2x1 zeby zlagodzic podraznienie. &&&& za implantacje :-D

Jazza no co ty gadasz?? Kurka vo ta @ ostatnio tak wczesnie nas nawiedza:/
Jestes wsciekla ale jesli tak mialo byc to spojrz na to ze o tydzien szybciej bedziecie sie mogli starac...&&&&&&& tulam
Podaj date nowa @

Krysiulek a kiedy slubujesz?;-) ja tez mam na sprzedaz hihi:-)

Miss obys czula sie lepiej;-) no powiem ci ze moj M tez kiedys byl bardziej rozrywkowy...zabieral mnie do kina itd...a teraz? Wczoraj mu troche jeczalam wiec mowil ze Mnie gdzies zabierze...no zobaczymy ;-)

A nam znajomy wczoraj dal znac ze sa miejsca do tej pracy w Dani...i da nam znac czy uda mu sie nas wepchnac...

Mam nadzieje ze jak odstawie duphaston to szybko przyjdzie @;-)
Mamy plan wiec pozytywnie jestem nastawiona na to;-)

Ostatnia edycja:
No to Julia &&& za realizację planów.
Pod względem wyjść i niespodzianek to narzekać nie mogę. Raz w tyg chodzimy do kina, czasem teatr, aquapark. Dwa, trzy razy w tyg jemy poza domem. Mamy swoje ulubione miejsca. A jak jemu się nie chce wymyślać to biorę sprawy w swoje ręce i sama organizuje niespodzianki. Co zresztą uwielbiam. Tyle że my jeszcze dzieci nie mamy, więc mamy na takie rzeczy czas i kasę. Mam nadzieję że to się niedługo zmieni i zamiast planować wakacje będę wykańczać pokój dla małego Aleksandra :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry