reklama

Staraczki 2014 :)

Hej dziewczyny :)

Blair &&&&&&&&&&& :)
Jazza no u mnie też ostatnio @ przyszła za wcześnie więc znam ten ból.... &&&& za następny cykl :)

A u mnie niby miałam śłuz płodny kilka dni, objawy owu a temp nie podnosi się... :( może jednak było bez owu :(

reklama
Julia ja mam blisko niepracującą mamę która kocha dzieci. Teść też uwielbia swoje wnuki i zajmuje się chętnie nimi. Więc liczę że czasem uda nam się mimo dziecka skraść kawałeczek czasu dla siebie.

Melka napewno uda Wam sie raz na jakis czas wyjsc;-)
No ja mam z tym problem bo tesciowej na noc niezostawie, a moi rodzice pracuja a w tygodniu pomagaja w opiece jak ja chodze do pracy wiec staram sie jak najmiej prosic o wyjscie w sobote...

Melka nie dziekuje ;p to do dzieła ;) twórzcie potomka ;p

Julka tylko Twój chce słuchać, moj od razu robi sie spięty. Dla Niego wizyty u gina, wspomagacze, mierzenie temp to gruba przesada :/
Tak było od samego poczatku ;(

Krysiulek poszukaj kiecki na Allegro, ja tak kupiłam suknia jak nowa, wyczyszczona pachnąca bez wad za 30% ceny sklepowej ;)

Jazza no nie wierze! Przecież miałyśmy testować razem! :( buuu wredna małpa! &&&& za kolejny cykl

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Julcia
No to oby sie wam wszystko ulozylo jakbyscie chcieli :-*

Melka
No fajnie tak :-) moze jak bedziemy mieszkac oddzielnie to rodzice chetniej beda zabierac dzieciaki. A jak sie uda prawko mojemu zrobic to i moze on mnie w koncu gdzies zabierze. ;-) ahh sie rozmarzylam :-D:-P

Jazza
A to łajza jedna @o_O :-\

Missiiss dzis kochana optymizmem nie grzesze, ale moze jutro bede zarazac. A co do szalenstw ja to od zawsze bylam szalona i zwariowana :-D

Julia data nastepnej parszywej wredoty to17.11...

Missiiss a no widzisz jaka lajza jedna z tej @? Nie da czlowiekowi nadziei..

Blair no zawiodlam wiem kochana ;-)

Miss polecam ksiazke "Siedem zasad udanego Małżeństwa" prof. Gotthama
Ciezka do zdobycia ale warta szperania w sieci za nia. Mysle ze kazda kobieta powinna ja przeczytac taka ktora jest w zwiazku i nie ma tu znaczenia czy w wolnym czy w malzenstwie.

Kciuki za testujace!!!!

reklama
Asia
O moze uda mi sie znaleZc :-) choc ja to w ogole jestem anty ksiazkowa :-P jwdyne ksiazki jakie cale przeczytalam to krzyzacy ktorzy mi sie bardzo podobali i akademia pana kleksa :-P a no i bajki dla mlodego wieczorami ;-)

Jazza
Ja jestem zdania jak Julka dobrze wczesniej przylazla bo szybciej beda dni plodne :-D;-) &&&&& :*

Julia
Ja tez sie ruszyc nie moge. Jeszcze mnje wkurza ze cyc mnie mniej boli ale staram sie nie schizowac ;-) musze przelozyc wizyte z jutra na nastepny tydzien bo bylam w piatek to po co za 5 dni znowu. Mam nadzieje ze ta biegunka chrupkowi nie zaszkodzila.

To kto jeszcze testuje? Zouza, blair ... ktos jeszcze?:-) kciukasy mocne!:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry