reklama

Staraczki 2014 :)

pobiegane, ale dziś coś mi nie szło...
idę zarz spać bo jutro wcześniej do pracy chcę pojechać i wcześniej wrócić żeby zrobić G obiad niespodziankę na urodziny :)

Zouza to koniecznie do lekarza idź, z oczami nie ma żartów. Moja Przyjaciółka kiedyś wrzodów na oku dostała od płynu do kontaktów...
a temp lepiej zaznacz że zburzona, bo różnica godziny to dość sporo

Wątpliwości to chyba grzeczna byłaś, jak mikołaj wcześniej przyszedł ;p
a uda Ci się odzyskać dane z tel/; kontakty, zdjęcia?

Miss a używałaś go raz czy dwa razy dziennie?
współczuję problemów żołądkowych, ja mam nadwrażliwe jelit i dość często mam takie akcje jak Ty dziś, więc łączę się w bólu...

Julka ja też lubię takie resety, niestety co raz rzadziej się zdarzają...
no to na pewno miło Ci się zrobiło :P mnie ostatnio pytają o dowód jak kupuję alkohol :P a już od 9 lat mogę legalnie pić ;p
normalne że chodzisz śpiąca, organizm musi się zregenerować :)

Jazza dopiero w ndz? :P
ja wolę wiedzieć wcześniej czy cos się kluje żeby reagować i brać leki...
idealnie opisałaś podejście naszych facetów :)
moi Rodzice przyjadą w weekend więc pewnie się znów tam wybierzemy :)

chyba marne szanse u mnie, cycuchy trochę bolą ale nie są takie ociężałe i napięte...

reklama
Witam

A ja wczoraj padlam po 21...heh

Watpliwosci dopiero w piatek ide do pracy;-) bo mam wolne i na jeden dzien tylko ide na poludnie...;-)

Jazza ja jestem w szoku bo moj P. rozmawia ze mna o tym...ale pewnie to kwestia czasu hehe, poprosilam go ze jesli w przyszlym miesiacu bedzie ten dzien to zeny wzial wolne, bo tlumaczylam mu niejest tak latwo mi tersz zajsc...wiec zeby wykorzystac te sytuacje;-) zgodzil sie!
Fajnie tak sobie pospacerowac;-) pospiewac hihi.
Mam nadzieje ze zmartwienia sie jakos rozwiaza;-) i na testowaniu zycze II kreseczek

Blair sto lar dla twojego mezczyzny;-)
No u mnie tez sa rzadko te resety bo ciezko jest wszystko pogodzic zeby sie spotkac;/
To kiedy testujesz?:-D

Zouza no ja sie wyspalam;-)
Zobaczysz zleci;-) dzis moze sie wyspisz!;-)

Mam nadzieje chociaż wątpie - jakoś mam problem ostatnio z zaśnięciem

I jeszcze mnie dziś CAŁE ciało przy dotyku boli
Zeświruje w tej pracy ;)

julia, zazdroszcze wolnego :)

blair
, najlepszego dla chłopa!

Witam się i ja...
Zouza też odliczam do piątku, to już niedługo i przestawiamy zegarki w sobotę :-)
Blair a może to ten spadek temp który jest przy zagnieżdżeniu?
Julia ja robię imprezę halloweenową i to miał być mój reset od wszystkiego, ale teraz jak będę przed @ to jak tu alkohol pić.
Bo u mnie chyba się owu zbliża :-)
Miłego dzionka ;-)

Melka jesli tak bedzie to musisz sie wstrzymac:-D no to ladnie dzialajcie jak sie zbliza....;-)

Ja jakos przetrawilam temat ze ten miesiac skazany zostal na niepowodzenie:/

Blair i faktyxznke Melka moze miec racje ze to zagniezdzenie jest jak temp. Spadla;-) wiec ja caly czas &&&&&&

Krysiulek co u Was?

reklama
Julka o to fajnie masz ze do pracy dopiero w pt ;) odpoczniesz sobie ;)
Zazdroszczę możliwości rozmowy z Mężem o staraniach, na pewno tak jest o wiele łatwiej bo nie jestes z tym sama...
Dziekuje w imieniu G ;) testuje w czw jak bedzie sens, bo chce przed wizyta u gina

Melka w lipcu miałam spadek implantacyjny wlasnie w 6dpo, jutro sie wyjaśni, jak skoczy to jest nadzieja a jak nie to trudno ;(
&&&&&& za owocna owulke ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry