reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Staraczki 2014 :)

Anula1988 nie zamierzalam testowac, czekam na rozwoj sytuacji... poza tym nie mam testu w domu nawet chyba... musze sprawdzic... co ma byc to bedzie.. :-)

reklama
Olusia- super jakby wam sie naturalnie udalo:)

Mumminka - nie schizuj to najgorsze co teraz możesz zrobić. Organizm potrzebuje czasu.

Malusiolka- ze też ty nie mozesz mieć chwili wytchnienia od tych toksycznych ludzi..........niestety póki nie będziesz na swoim to ci na ręce będą patrzeć. Życzę spokoju ducha. Zasługujesz na to.

Aschlee- bardzo fajny suwaczek :)

Dziewczynki widzę że piszecie o cyklach bez owu. Czy one zawsze są dłuższe? U mnie tak jak w zegarku. Z jednej strony @ nie daje nadzieji a z drugiej szybko można zacząć kolejny cykl.
Jestem tu najstarsza i chyba musze swoje odczekać ;)

iwo:) to bylby jakis cud gdyby sie udalo... :-) wiec pozyjemy zobaczymy - czekam... :-)

Hmm odnosnie owu to nie wiem bo ja zazwyczaj mialam cykle 40 dniowe bez owu a zdarzaly sie wieksze.. nawet powyzej 2 miesiecy...

Olusia- poczekamy zobaczymy co dla Ciebie los przygotował :-)

Aschle- szukaj szukaj, już nie mogę się doczekać :-D:-D:-D

DZIEWCZYNKI URZĄDŹMY SOBIE KONKURS NA NAJLEPSZY GIF. POSZUKAJCIE W NECIE, WKLEJAJCIE PROPOZYCJE I POTEM WYBIERZEMY JEDEN I BEDZIE TO NASZ SYMBOL SZCZESCIA NA 2014 NA TYM FORUM, CO??

Ostatnia edycja:
Malusiolka wspolczuje Ci ze musisz mieszkac z tesciami. Musicie zrobic wszystko zeby sie od nich uwolnic po predzej czy pozniej bedzie to mialo wplyw na Wasze relacje.
Iwo czemu najstarsza. Ja tez nie jestem pierwszej mlodosci.

Gochson - rocznikowo najstarsza :) ale mam ambitny plan urodzić przed 35.
Dajemy sobie jeszcze 3 m- ce a potem będziemy się zastanawiać.

Muminka dzięki wielkie za trzymanie kciuków mam nadzieję że się uda szczęśliwie donosić ciążę choć opinie są różne bo powinno się odczekać 3 miesiące po zabiegu , mówią też że po poronieniu organizm szybko zaskakuje i ciąża jest bo jest dalej przestawiony na fasolkę :-) Ja mam od kilku dni pobolewanie po lewej stronie tak jakby od nerki, mierzyłam też temperaturę i 37 ale nie mierzę systematycznie, jestem też dziwnie rozpalona, kilka dni temu miałam opryszczkę.. kłuje mnie w pachwinie.. Ehh ceiekawe

Aschlee - jestem za konkursem :-D

Olusia - skoro mam cykle zegarkowe to można domniemywac że są one z owu?

Karolina - takie objawy miałam w zeszłym cyklu. Jestem przekonana że ja zajde gdy pierwszym objawem jaki u siebie zauważę będzi ebrak @ :tak::tak:

Wera89 - wrzuciłam ciebie na pierwszą stronę

Emailia - &&&& za podwojenie bety oficjalnie zostaniesz Wrześniówką :-D:-D:-D i nie wymigasz się od wpisania Ciebie na te chlubne miejsce!!!!!!!!!!!

Pati - kiedy kolejna @??

Ostatnia edycja:
reklama
iwo, ładnie zrobiłaś z tą lista. Ale Kochana, od czasu do czasu trzeba wrzucać ją wyżej, aby każda widziała :)

Później do Was zajrzę, bo na razie humor jest taki sobie, a poza tym M dzisiaj w domu i chcemy spędzić razem czas. Buziole Kochane :*

Do góry