reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Witajcie kochane

Aschlee kochana przytulam z calych sil.. wiem co czujesz, wiem jaki to bol niestety i wierze, ze w koncu doczekasz sie swojego malego cudu jak kazda z nas.. nic tak w zyciu nie umacnia jak bol i cierpienie i takie przezycia.. najwazniejsze, aby maz Cie wspieral teraz... tylko to sie teraz liczy abys stanela na nogi... wiem, ze staniesz, wiem, z enie bedzie latwo i wiem, ze bol nie zniknie... a ja z calych sil zaciskam za Ciebie kciuki kochana :*

Tinus kochana przykro mi.. nie wiem co powiedziec.. po prostu nie wiem... bo lzy sie cisna do oczu, ale odzywaj sie czasem.. wierze, ze doczekacie sie dzieciatka kochana... bede trzymala za Was ogromne kciuki zawsze...:*

Blair zawsze jest nadzieja kochana :tak:

Dziewczyny w trakcie i przed owulka trzymam kciuki ;-):tak:

A mnie brzuch pobolewa... glupia @

Pogoda mi sie nie podoba.. pochmurno.. tzreba jakos sobie humor poprawic ;-)

Milego dnia :-)

Zouza kochana tak jakbym chciala sobie go poprawiac to w pracu nie moge.. niestety hahaha:-D a najchetniej bym wypila lampke wina albo martini i wziela mojego w obroty :-D:-D ale teraz zadowole sie wlaczeniem dobrej muzyki :-D:-D

Jazza u nas tez pogoda za psem:/

Ja za miesiac umawiam sie znow z przyjaciolkami na wypad;-)
Pewnie popraw sobie humor;-)
Ja dzis mam zakupy ale troszke z sily bo chce zakonczyc wyposazenie pokoju corki...ale i tak to jest to co uwielbiam;-)

:-D:-D

u mnie w biurze jeszcze 3 osoby siedzą więc muszę się dostosować

jak na razie słucham koleżanki
znów jej się włączyło sapanie, mlaskanie, głośne połykanie i znów coś chrupie ...

ommmmmm

Dzien dobry mnie zerwali na nogi mam przyjechac bo sa wyniki histo juz.Ciekawe czy czegos sie dowiem.

Julia pytalas wczoraj czemu leki nie beda refundowane.Poniewaz badania wychodza ok czyli stanu zagrozenia zycia nie ma zebym musiala je brac...moja lekarka powiedziala mi dokladnie tak te leki wypisuje sie tylko wtedy kiedy jest choroba wymagajaca ich brania a ciaze mpge miec ale nie musze.Skoro chce to musze sobie za nie placic sama...mam jeszcze jeden pomysl zobaczymy moze zaskutkuje.Dowiem sie tego dopiero w przyszlym tygodniu.

reklama
Melka zdrowia dla M

Aschlee miło Cie widzieć ;) zachowanie doktorki było tak chamskie i bezczelne ze brak słów...
Nie rób nic na sile, odpocznij i jak poczujesz sie gotowa to działajcie

Tinus bardzo mi przykro Kochana :( mam nadzieje ze in vitro pomoże Wam i będziecie mieli swoj mały wielki cud :* &&&&
Dawaj znac co Was :)

Zouza wyniki dzis na necie ok 21, a w labie o 18 ale nie chce mi sie jechac wiec poczekam na te w necie

Wczoraj miałam tak niesamowity bol jajników albo tych okolic ze nie wiedziałam jak sie położyć czy usiąść... A dzis jak ręką odjął! Mam nadzieje ze to była jednak ta implantacja, ale temp nisko :(
Dzis nie ide do pracy bo ide na wykład znajomego i dostałam wolne ;)

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry