reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Zrobiłam wczoraj testowo
druga kreska bladziuchna wiec jeszcze to nie to
Dziś chyba znów zrobie, w sumie to chyba już z czystej ciekawości jak testy mają się do mojego samopoczucia ;)

Choć widzę że ten cykl mam inny niż poprzedni

U mnie też ciągle mega bladziochy. Nie nie wiem jak to w tym cyklu wyjdzie bo M chory. Wczoraj już go męczyć nie chciałam. Mam nadzieje że szybko odżyje, a jak nie to trudno. Zawsze jest kolejny cykl i kolejne serduszkowanie :-)

Hej
Julcia
No ale u mnie w pokoju 26 stopni! A tam pisze do od 2-7 stopni. Kurde a ja ciagle w sypialni przy lozku trzymam. Tak cxytalam ze w takiej temp. Ona poprostu traci swoje wlasciwosci.... juz sama nie wiem ale raczej juz nie bede brala. Kupie dzis lacibios i tantum i oby nie wrocilo . A co do dupka to ja czy po nim czy po lutce zawsze na drugi trzeci dzien po odstawieniu dostawalam @ :)

Dziewczyny kciuki za owulke :-)

Blair
Ty w czwartek testujesz no nie?:-) &&&&&

Witam;-)

Ja dzis szybko corke do przedszkola i lece na zakupy do centrum handlowego;-) jak ja to lubie;-)

Milego dnia

Owocnych staran;-)

Blair no wlasnie po malu czas na twoje testowanie;-) a jak temp dzis? Poszla w gore?

Julia zabierz mnie ze sobą :-)
Zouza temp zaburzona była bo całą noc się budziłam. Nawet godz nie przespałam spokojnie, wstałam zmęczona. A to jak wyczytałam i jak widać po temp ma duży wpływ.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry