reklama

Staraczki 2014 :)

Aschle
Chcialam cu dac namiary na dobrego specjaliste. Moja mama miala ciaze obumarle 4 x... on ja wyprowadzil i jestem a ja sama po antosiu poszlam do niego z jaskiem w ciazy. Sprobuj przy okazji badan zrobic przeciwciala przeciw kardiolipinie.to wazne jest przy takich stratach. Przepraszam ze ci przypominam :-( i mam nadziieje ze szybko staniesz na nogi i zaswieci wam sloneczko! Tak mocno ci kibicuje kochana! Wpadaj do nas bedziemy czekac na ciebie!:*

reklama
Missiiss kochana dziekuje.Tak wiem te badania tez wyklocilam zobaczymy co powie genetyk bo jak na razie to jestem wsciekla bo od kazdego slysze zrobic tylko kariotypy bo to pewnie po prostu tylko pech....ze pewnie nawet i to wyjdzie dobrze...przyszlym tygodniu odbieram wyniki sekcji pewno tak jak i ostatnio przyczyny tam nie bedzie.Lekarka po zabiegu wsciekla bo wiekszosc poronilam sama a ta do mnie z pretensjami ze jak teraz zrobic sekcje jak ona za bardzo nie miala co wyskrobac...rece mi opadly...jak mozna powiedziec tak pacjentowi

Aschli
No masakra jakas. Chyba by mnie wyprowadzili w kajdankach stamtad bo bym ja zagryzla!!! Aaggr widocznie piz...a sama nie umie wpasc na problem. Ja rozuniem jedno poronienie zdarzyc sie moze ale kilka?? Napewno nie! Zapytam swojego lekarza co jeszcze polecil by zrobic. Moze ci sie przyda. Wtedy napisze na priva. Wiem ze ten zespol antyfosfolipidowy jest wazny a przy nim wystarczy brac zastrzyki z heparyna drobnoczasteczkowa i jest ok. Jestes silna babka ja wiem co to strata i zal :-( pochowalam swojego synka i dlatego z calego serca ci zycze by udalo sie wtedy gdy bedziesz na to gotowa i ze bedzje juz wszystko dobrze. Ze w koncu ktos ci wlaczy odpowiednie leczenie. Nie wiem jak to jest za granica z lekarzami ale nawet w pl ciezka z dobrym specjalista:/

Aschlee ehh jakie to trucie? My tu Ciebie wyczekiwalismy...!
Wierze ze doczekasz sie swojego malego cudu!! Ona moze kazac ale to od Ciebie zalezu kiedy znaczniesz sie starac...
A dlaczego leki niebeda refundowane?
A lekarka to s...ka bez emocji!!!!
Mam nadzieje ze badania pokaza w czym problem jest...kiedys tu pisala moja znajoma ale bardzo krotko poniewaz zaraz okazalo sie ze w ciazy jest...tez majac zdrowa corke poronila jeszcze pare razy, wiem ze w tej chwili jest na zastrzykach w tej ciazy ...wiec mam nadzieje ze kolejna ciaza juz bedzie zakonczona szczesliwym zakonczeniem!!!

Aschlee tule mocno :*
Nawet nie wiem co powiedziec

Myslalam ze nasi lekarze sa do d.. ale widze ze nie. Babe bym chyba rozniosla na drobne kawalki..

A propos mojego okulisty. 1,5h czekania i co - koniec przyjmowania :D kazalam sobie oswiadczenie wypisac ze mnie nie przyjma .. No nie pojde prywatnie, bez jaj ..

Ale oko juz lepiej.

Mąż mi wina nalal. Moze mi cisnienie zejdzie troche ..

CZesc...
Miałam do Was wrocic w listopadzie..odpocząc..zresetowac się...ale nie wrócę niestety ani w listopadzie ani w grudniu....
Muszę wam to napisac bo podczytywałam Was i pisząc coś czasem czułam się jakbym gadala z koleżankami...
Niestety moje najgorsze oby się sprawdziły...
mąż był na badaniu nasienie...
jedynie 3mln/ml jedynie 2% o poprawnej budowie...jeszcze na dokladke plemniczki mało ruchliwe...nie potrafię się pozbierac nie umiem nie dociera to wszytstko do mnie...wyniki się bardzo zle-wiem bo mojej mamy kolezanki mąż miał podobne jedyna szansa to in vitro....
Mamy zamiar zapisac sie na wizytę do kliniki novum do warszawy...
Dziewczyny nie czekajcie wysyłajcie swoich facetów na badania ..bo mozna starac się naprawdę długi czas nie znając prawdziwej przyczyny...ja chociaz wiem na czym stoje...nie będę co miesiąc robila ssobie kolejnej złudnej nadzieji...nie wiem co mogę więcej napisać nie umiem moje serce rozpadlo się na tysiące częsci..nie wiem jak mam wspierac męza ..załamał się ...juz nie wiem jakich słow używać...Powodzenia wszystkim staraczkom
Trzymam za Was kciuki !!!

Tinus a wiesz ze ostatnio myslalam co u Ciebie...
Kurcze kochana mega mega mi przykro!!!!!!! Dla Was obojga w jakis sposob tragedia, szok...
Wspierajcie sie nawzajem, zycze Wam zebyscie w koncu doczekali sie cudu...
Mam nadzieje ze wizyta w klinice da Wam nadzieje !
Kovhana tule;****** i czasem sie odezwij powiedz co u Ciebie, bedziemy czekac...

Tinus
Posluchaj dwa lata temu byla tu dziewczyna ktora miala corke. I starali sie o drugie dzieciatko. Jej maz jak dobrze pamietam byl lekarzem. Mial bardzo slavbe nasienie... nie bede nicku pisala. Ale ona juz urodzila :-) rzeszedl kuracje witaminowa uprawial tez jakis sport chyba biegal i udalo im sie :-) kciuki mocne trzymam! W klinice napewno wam pomoga i dacie rade! Bedziemy czekac na dobre wiesci! Tulam mocno i nie trac nasmdzieii

reklama
Zabilam watek?

To chyba przez swoja glupote... przed chwila zapodalam nystatyne i przeczytalam na pudelku ze mialam ja trzymac w lodowce :O :O o_O o_O kumacie??? Debil normalnie ze mnie.... :-\ mam nadzieje ze mi nie zaszkodzi a jutro juz nie bede brala i kupie sobie lacibios femina co by flore troche odbudowac.... masakra...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry