reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Zouza nieee, napiszę jak mi w czw wyjdzie bladzioch, na razie uważam się za pomyloną :P
a robisz przed sikaniem 2h przerwy od picia i sikania?

Miss tylko progesteron, o becie nawet nie myślałam, czekam co będzie

Mychunia trzymaj sie kochana.

Ja nie wiem nic...mam tak podly nastroj ze szkoda gadac.Przyczyny oczywiscie nie znalezli jestem w czarnej doopie. Dzisiaj od pani doktor uslyszalam ze mam sie modlic o zespol antyfosfolipidowy bo jezeli go nie bedzie to oprocz utrogostanu nie dostane nic....a zeby bylo ciekawiej powiem Wam ze nawet utrogestan mam 100 procent platny co w przeliczeniu na zlote wyszlo mi 287 miesiecznie:wściekła/y: czasem to sie zastanawiam za co k***a ja tu takie podatki place

Aschle
No to niezle. Ta to ma tupet z tym gadaniem. Zespol antyfosfolipidowy to tak jak mowilam zastrzyki i po sprawie. One sa refundowane chyba 10 zastrzykow czy 20 , grosze kosztlwaly. 4 lata temu placilam za pudelko doslownie 5 groszy :-) ja jeszcze popytam gina bo bede w piatek moze cos podpowie jeszcze. Sama tez ide jutro zrobic przeciwciala antykardiolipinowe przez te plamienia zeby sie upewnic.

Missiiss ja to wiem po prostu myslalam ze taraz juz zastosuja jakas profilaktyke okazuje sie ze jak badania dalej beda ok to nie zrobia kompletnie nic:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: tutaj 10 zastrzykow kosztuje 111 Euro:baffled: z refundacja niby 10 ale powiedziala mi ze to przepisuja w przypadkach zagrazajacych zyciu i powaznych chorobach

Ostatnia edycja:
O matko!!:O:O naprawde?? A nie moglby ci ktos z pl wysylac? Bo to kupe kasy :-\ a to codziennie trzeba sie kluc. Ja nie wiem taka rozbierznosc w lekach szok. Jak bedziesz w pl to sprobuj sie do jakiegos pl gina zapisac. Moze jak opiszesz wszystko i badania i co bralas moze cos mu wpadnie do glowy. Czasem potrzebne jest swieze spojrzenie. Ja sprobuje sie czegos jeszcze dowiedziec w pt. Moze na cos innego wpadnie.

Mychunia a dlaczego Was chca przeniesc?

Blair Czemu pomylona? Czujesz cos?;-)

Aschlee kurcze kochana a kiedy bedziesz w pl? O matko takie ceny??!!kiedy masz badanie na ten zespol antyfosflipidowy?

reklama
O nie...znalazlam za 20 zastrzykow Clexane 111 Euro...Tak czy owak jedno opakowanie na miesiac nie starczyloby:baffled:

50 zastrzykow kosztuje 263.49 Euro

Nie mam pojecia co zrobie...Wizyte mam w przyszlym tygodniu u genetyka mam nadzieje ze juz wtedy wszystko co trzeba pobierze do badan.Dzisiaj juz nie mam sily myslec bo leb mi peka z tego wszystkiego...mam niby jeszcze jeden plan ale nie wiem czy wypali...dopiero bede wiedziala w przyszlym tygodniu...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry