reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Zouza kurcze oszołomie nie pije się przez 2 h. Ja to sobie tak wymyśliłam że od 14 nie piję. Czyli ostatnią godz w pracy nie piję a potem zanim dotrę do domu, po drodze jakieś zakupki to akurat jest 16. Dzisiaj wcześniej wyszłam więc zrobiłam szybciej ale też dwie h nie piłam.

Blair nie znam się na tych wynikach...

Blair owszem wyniki nie powalaja ale nie wszystko stracone nie zalamuj sie bo nie ma czym suplementacja progesteronem zalatwia sprawe :)
a poza tym jesli w tym cyklu sie udalo to ciaza jest na tyle wczesna ze progesteron nie moze byc bardzo wysoki
a poza tym po raz 3 :) poziom progesteronu waha sie w ciagu dnia i jeden pomiar nie jest do konca miarodajny :)
teraz tez jestes na duphastonie prawda ? takze nie wszystko jest stracone bo duphaston podnosi poziom progesteronu ale nie widac go w wynikach

Dzieki za wsparcie :* siedzę robię prezentacje a łzy mi sie cisną do oczu, G nawet nic nie mówiłam bo znowu bym usłyszała ze przesadzam i sie nakręcam, z reszta ostatnio i tak niewiele ze mną rozmawia...

Babydust wlasnie boje sie tego ze moze sie udało a progesteron jest za niski zeby utrzymać... Nic nie biorę, ani lutki ani dupka, dopiero w czw ide do lekarza i mam nadzieje ze mi przepisze..

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

Blair &&& będzie dobrze, duphaston może wiele zdziałać, jeszcze nic straconego :)

A ja ciągle czekam na skok temperatury.... dziś 20dc i zapowiada się na długi cykl bo narazie jadę w dole a dziś ból jakby owulacyjny... no nic nie pozostaje jak działać dalej i czekać... :-) no tylko testowanko się przesuwa mi na 4.11 narazie :(

Ostatnia edycja:
Dwie poprzednie były dawno, a po tej ostatniej byłam u lekarza ale nie przepisał mi, powiedział ze mam sie starać i wybrać do specjalisty od poronień nawykowych, niestety chwilowo wywalić 300zl za każda wizytę nie jest możliwe, wiec w czw ide do kolejnego...

Wysłane z mojego iPhone przez Tapatalk

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry