reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Ja sobie tak to oganęłam jak ci pisałam bo inaczej też bym zapominała o niepiciu. Swoją drogą myślałam że po bladziochu wyjdzie najpierw coś pośredniego a dopiero potem taka mocna a nie tak od razu. Tak teraz pomyślałam że mogłam jeszcze jeden dla potwierdzenia zrobić. Chyba se idę siknąć i zobacze czy znowu wyjdzie.
Zouza mamy ten sam termin @, będziemy razem testowały :)
Miss jak się czujesz?

Jazza milego dnia;-)

Melka no to fajnie;-) teraz trzymamy kciuki za owoc waszej pracy;-)

Blsir tempka w gore?;-) super oby lekarz zapisal cos z lekow...jesli nie, to moge tobie zalatwic;-)

A faktycznie ten Duphaston powoduje ckliwe piersi hehe

melka, no najwyżej sikne wieczorem
juz pal licho :tak:
Mąż sie ze mnie śmieje że za chwile znów bede kupować, nie rozumie że tu chodzi o OBSERWACJE :-D

ćmi mnie w podbrzuszu już 2 dzień takze sie zbliza mam nadzieje

reklama
Witam się porannie, jeszcze z łóżka, bo musiałam odespać, bo wczoraj coś dźwignęłam i tak mnie w nocy ręka rwała, ze najchętniej bym ją ucięła :crazy: ale po 1 w nocy jak już kilka godzin leżałam i jęczałam to mężu sie obudził i posmarował przeciwbólowym i 2 ibupromy sprinty wzięłam i zasnęłam jakoś ale jeszcze przez sen podobno jęczałam z bólu....Ale na szczęście rano jest dużo lepiej i obędzie się bez lekarza:-)

Przez te przygody temp mi tylko troszkę sie podniosła i nadal nie wiem czy ta owu była czy nie :P lekarz mi nie kazał już brać dupka skoro torbiel się wchłonęła ale mam jeszcze prawie 2 op i może profilaktycznie wziąć, skoro ta temp wcale nie chce się podnieść???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry