Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Anula88 ja juz na zakupach ciuchowych bylam..
Na co do kina jedziecie?;-)
Dobrze ze wyluzowalas;-)
Miejmt nsdzieje ze kolejny rok bedzie lepszy kochana;-)
Zouza to niezle mezu cie skwitowal hehe;-)
Ania pierwsze objawy ciazy sa rzecza indywidualna;-)
Jezu dostalam takiej migreny ze leze i zdycham ..
Tabl wzielam ale nie wiem kiedy cos pomoze bo sie rozchulało na maxa. Oczodoły mi zaraz eksploduja ..
Migreny sa okropne sama je vzasem miewam i mam ochote tylko lezec w ciemnym pokoju
Kazdy wtedy wie ze lepiej bez kija do mnie nie podchodzic
Zouza poloz sie zamknij oczy i odpoczywaj jak dasz rade(chodz wiem ze to trudno)idz spac na chwile
Ja już po zajęciach, miałam mieć do 20 ale szybko się uwinęłam i o 17 swoje skończyłam teraz siedzę w hotelu i nadrabiam zaległości na bb
Ania witaj, &&&& za owocne staranka i jak najszybcze ujrzenie II
Julka ja jeszcze poczekam z testowaniem bo mi sie albo wydłużył cykl albo owulki wcale nie było i będzie @ bo temp nie chcę rosnąć....Może znów za niski progesteron, mam jeszcze prawie 2 op. dupka ale nie chcę brać na własną rękę, bo to jednak ingerencja ...Możesz mi wpisać jakiś 7.11 datę @ bo mam nadzieję, że to jednak długi cykl ( nadzieja matką głupich)