Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jak to kropek to urwis od początku Mam nadzieję że jutri ci przejdzie. Jak idzie ci czekanie na nieprzyjście @? Mi na razie czas leci szybko. I dobrze. Jutro 5 dpo. Mam sporo dk zrobienia przed halloween więc tydzirń szybko zleci.
Jula &&& za szybkie przyjście i jeszcze szybsze pójście @.
Blair albo twój facet się boi albo coś z nim nie teges. Musisz z nim porozmawiać w końcu.
Na wykresie jeszcze owu nie wyznaczona ale mysle ze w czw/pt byla. Ma razie nie mysle - jutro lekarz, moze sie jakies L4 przyplacze w piatek progesteron takze mysle ze szybko pojdzie ..
Anula mam 15-dniową fazę l i testuje 7.11 w dniu @. Chyba że będę miała jakieś tam podejrzenia (takie realne a nie stworzone przez głowę) to może wcześniej.
Zakupy w miare udane :-)
Ukochany nawet zabral mnie do BabiesRus by popatrzec na lozeczka takie oczy zrobilam powiedzial ze tak sie chce rozgladnac na ceny
Do tego namawia mnie bym test juz zrobila :what:
Co o tym myslec