Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Wróciłam do domu i krecha jest tłusta moze nie mega ciemna ale widoczna zdecydowanie lepiej od tych wcześniejszych, taka była i rano... Sory za żółty test, ale jakos taki sie zrobił...
Nie wiem czy cos zobaczycie bo te zdjęcia to jaśniejsze sa.
Blair kochana a wiec tak, ja mialam z corka cykl monitorowany i 14 .09 byl ten dzien!
Zobacz na date pierwszej Bety i kolejnej...dopiero w 20dpo mialam 673
Dolaczam fotki
p.s kochana gdy nieodrzucaj lutki!!!
Zrob jeszcze jedna bete teraz to napewno wyjdzie co jest grane
&&&&&&
Blair zameczysz sie tymi testami.. idź jutro na bete do laboratorium w ktorym wyniki są tego samego dnia i sprawdź co jest grane :* też coś widzę na teście ale wiesz jak jest z testami ... Najlepsza będzie powtotka bety . Trzymamy kciuki za Ciebie!!!
Wątpliwości, a mam to robię, jeszcze coś tam zostało
ale serio jak go dziś zobaczyłam to myślałam że beta wyjdzie dodatnia, niewiele ale dodatnia, a tu zonk
miałam już na prawdę odpuścić, ale zasiałyście we mnie ziarnko niepewności
Blair ciesze sie ze jutro pojdziesz na bete!!!!! Bo juz na 100% pokaze co jest...
Widzisz ja w 10dpo tez mialam ujemna bete i wyobraz sobie moje zdziwienie jak @ nieprzyszla;-)
Jutro bedziesz miec wyniki?
Blair
No przegadalysmy ci w koncu ;-) najlepiej sie mocno nie nastawiac zeby lepsza radosc byla ;-) ja widze jest wyrazniejszy wiec najmocniej z calych swoich sil trzymam kciuki!!! :-)
Julcia
Dzieki w miare ok. Dzisiaj glw lezakowanie. Chodzilam tylko znow wsciekla i zaplakana bo znow mi nie chcieli recepty zrealizowac od tego gina mojego bo tym razem przybil na gorze tak pieczatke ze czesc nr tel byla na kodzie kreskowym i mimo ze ja sie rozczytalam i na dole byla druga taka sama to mi nie przyjeli :-( a ostatnio poprawil date zrobil z polowy 1 zero i nie przybil pieczatki. Normalnie bylam zawyta i mialam juz do niego dzwonic ale sie powstrzymalam.;-) co by mnie za wariatke nie wzial:-) a u ciebie jest juz @¿ ja ja mialam na trzeci dzien po odstawieniu zawsze :-) bo tu kolejny cykl czeka :-)