reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
missiiss: to faktycznie spora oszczędność. Ceny w laboratoriach potrafią się nieźle różnić :/ A w ciąży i przed jak się człowiek leczy to dużo badań trzeba zrobić i każda różnica się sumuje. Ja po pierwszej dawce duphastonu jestem strasznie senna i mam jakiś taki brzuch "wysadzony", jak przed okresem. Dziwne to, bo to dopiero 16 dc :/ Jak zrobisz coś z szyszek to wklej :) Chętnie zobaczymy :)

akatsuki: jak tam dzień lenia? dało radę pociągnąć przez cały dzień? Może powinnaś to skonsultować z lekarzem, bo jednak krwawienia są jakimś sygnałem alarmowym. Ja bym poszła do lekarza. Co do zakupów online dotyczących butów to ja nie pomogę, bo ja wszystko muszę zmierzyć na sobie, więc zwykle w sklepach stacjonarnych kupuje, albo ewentualnie coś upatrze i wtedy przez net na stronie sklepu, albo jakiś zbiorczych.

anula: pracownikiem roku zostaniesz :) Na szczęście już 16 i po pracy :) A próbowałaś chłodnych okładów?

ania: jak po spacerku? Wiesz co do powrotu do pracy to sama musisz ocenić jak się czujesz. Lekarz rekomendował zwolenienie? Jak wszystko w porządku to lepiej chyba wrócić, bo to i czas szybciej mija i człowiek odrywa myśli.

julia: może poślij ją od razu do podstawówki :D Skoro w przedszkolu się nudzi :) Chociaż po suwaczu patrząc to niewiele jej zostało, żeby iśc do zerówki :) Co do pracy to współczuję, bo jednak dużo lżej człowiekowi jak idzie do roboty, którą lubi i która pozwala czegoś się uczyć. Niestety często tak nie ma i człowiek się męczy :/ Może znajdź sobie jakis kurs dodatkowy co cię z pracy wyślą? Jest taka opcja? Albo jakaś konferencja czy warsztaty.

jazza: próbowałaś olejku kamforowego albo innego takiego na zapchane ucho? W aptece grosze kosztuje. Tylko lepiej na wieczór wziąć jak człowiek już nigdzie nie wychodzi.

Czy wasze forum też tak zamula?Normalnie minutę mi się strona otwiera :/
Ja czuję się jak przed okresem :/ brzuch mam wielki strasznie :/ Zdrzemnęłam się trochę i senność przeszła, ale te wzdęcia jakieś i dziwne pobolewanie podbrzusza mnie irytuje :/

Jugoslawa
A nie bralas nigdy dupka wczesniej? Kazdy organizm jednak jest inny. Ceny w labo mnie powalily i zaluje ze wtedy zaplacilam 180 zl za igg i igm p.p. kardiolipinie. Tu bym zaplacila polowe z tego. Szok! A co do szyszek napewno pokaze:-) narazie moj mlody jeszcze chory i ma zostac do wt w domu. Wiec nic nie porobie z nim .

Julcia
O 10 dni to jeszcze lepiej :-) no troche bedzie testowaczek oby sie zaroilo od podwojnych kreseczek :-D jak tam w pracy Ci leci? Dajesz rade? A co do zaciazenia jeszcze troche ponad tydzien i pokazesz im srodkowwy palec :-)
A co do podziekowan przez tel. Byla ta opcja ale ja juz wylaczyli nie wiem whyo_O.

Jazza
Ja mialam zawsze kropelki do ucha nie pamietam nazwy ale chyba je moZna bylo bez recepty nawet kupic jak sie nie myle. Ale sprobuj domowych sposobow jak radza dziewczyny a noz szybko pomoze. Zdrowka !

Dzis moj mlody wychodzi z siebie. Jest taki niedobry ze szok normalnie bbrr

Mississ - fajnie, że jest lepiej :) Pochwal się wytworami jak coś zrobisz :))

Jugosława - j abrałam duphaston i miałam po nim objawy też ciążowe :P ale on tak ma :) no ale mi pomógł w 2 cykle :)

Julia - &&&& u ciebie za II :)) Ja jednak na usg nie idę jutro ale za tydzień, bo jutro coś wypadło mojemu doktorowi a on tylko w czwratki przyjmuje teraz :( no ale wytrzymam, może już serduszko zobaczę wtedy :))

Jugoslawa nie narazie dam sobie spokoj bo w kazdej chwili moge odejsc...

Miss kochana obys miala racje;-)
Jakos czas dzis leci;-) oby do 22.30 i do domku
Zdrowka dla synka!

Kornelia no szkoda ale napewno juz serduszko zobaczysz;-)

Jutro od rana musze skoczyc na zakupy bo karnisz musze kupic do malej pokoju

Hej dziewczyny. U mnie nic się na razie nie dzieje. Czekam na owu i efekty wiesiołka. Mam nadzieje że szybko zadziała. Wam też czas leci jak szalony? Ja już zaczęłam robić listę prezentów świątecznych :)

Trzymam kciuki za testujące w najbliższym czasie, u mnie testowanie jakoś po Mikołajkach :)

Kornelia to tylko tydzień ale zobaczycie serduszko, piękne chwile przed wami :)

reklama
missiiss: nie, nie brałam, to mój pierwszy cykl z dupkiem. Masz rację, że każda z nas inaczej reaguje. Może tylko tak na początku będzie, może organizm musi się przyzwyczaić. Czas pokaże. Młody pewno wariuje z nadmiaru wolnego czasu :D

kornelia: bardzo optymistyczne jest to co piszesz :D Dla takich wiadomości mogę mieć wzdęcia :D Fajnie, że serducho zobaczysz :)

julia: w sumie racja. Tak jak pisałaś, masz cel i to pozwala przetrwać, a jak pójdziesz na zwolnienie to już nie będzie cię praca denerwować :) Ooo a jak kupisz karnisz to będzie już koniec remontu w córci pokoju? Czy coś jeszcze ci zostanie?

Fajnie, że tak dużo nas będzie testować :D Hihihi...zawsze to raźniej i większe prawdopodobieństwa powodzenia :D Mnie pokazuje, że powinnam testować dokładnie 24.11. Mam w zapasie 2 testy w szufladzie. Zastanawiam się tylko jak będzie z dupkiem, bo mam go brać do 25 dc tj. 21.11, a co jeśli okaże się, że jestem w ciąży? Pewnie powinna być kontynuacja, a wizytę mam dopiero 4.12. Muszę to przemyśleć...no i nie robię sobie na zapas nadziei :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry