missiiss: to faktycznie spora oszczędność. Ceny w laboratoriach potrafią się nieźle różnić :/ A w ciąży i przed jak się człowiek leczy to dużo badań trzeba zrobić i każda różnica się sumuje. Ja po pierwszej dawce duphastonu jestem strasznie senna i mam jakiś taki brzuch "wysadzony", jak przed okresem. Dziwne to, bo to dopiero 16 dc :/ Jak zrobisz coś z szyszek to wklej

Chętnie zobaczymy
akatsuki: jak tam dzień lenia? dało radę pociągnąć przez cały dzień? Może powinnaś to skonsultować z lekarzem, bo jednak krwawienia są jakimś sygnałem alarmowym. Ja bym poszła do lekarza. Co do zakupów online dotyczących butów to ja nie pomogę, bo ja wszystko muszę zmierzyć na sobie, więc zwykle w sklepach stacjonarnych kupuje, albo ewentualnie coś upatrze i wtedy przez net na stronie sklepu, albo jakiś zbiorczych.
anula: pracownikiem roku zostaniesz

Na szczęście już 16 i po pracy

A próbowałaś chłodnych okładów?
ania: jak po spacerku? Wiesz co do powrotu do pracy to sama musisz ocenić jak się czujesz. Lekarz rekomendował zwolenienie? Jak wszystko w porządku to lepiej chyba wrócić, bo to i czas szybciej mija i człowiek odrywa myśli.
julia: może poślij ją od razu do podstawówki

Skoro w przedszkolu się nudzi

Chociaż po suwaczu patrząc to niewiele jej zostało, żeby iśc do zerówki

Co do pracy to współczuję, bo jednak dużo lżej człowiekowi jak idzie do roboty, którą lubi i która pozwala czegoś się uczyć. Niestety często tak nie ma i człowiek się męczy :/ Może znajdź sobie jakis kurs dodatkowy co cię z pracy wyślą? Jest taka opcja? Albo jakaś konferencja czy warsztaty.
jazza: próbowałaś olejku kamforowego albo innego takiego na zapchane ucho? W aptece grosze kosztuje. Tylko lepiej na wieczór wziąć jak człowiek już nigdzie nie wychodzi.
Czy wasze forum też tak zamula?Normalnie minutę mi się strona otwiera :/
Ja czuję się jak przed okresem :/ brzuch mam wielki strasznie :/ Zdrzemnęłam się trochę i senność przeszła, ale te wzdęcia jakieś i dziwne pobolewanie podbrzusza mnie irytuje :/