Witajcie kochane :-)
Wczoraj napisalam prawie calego posta i mi net padla w domu grrrrr wiec wylaczylam kompa w koncu
Julia nie wiem czy mozna dziekowac przez tel, ja korzystam z forum przez kompa lub tableta kochana ;-)
Jugoslawa kochana olejku kamforowego jeszcze nie probowalam, ale moze sprobuje, narazie najlepiej dzialaja na mnie inhalacje z czosnku, dzialaja jak magia jakas normalnie, kiedys wyleczyly mnie z zapalenia krtani, a teraz sobie aplikuje i jest troche lepiej, jeszcze nie calkiem, ale lepiej :-).
A odnosnie pracy to mas zniestety racje. Ja zagranica to z checia szlam do pracy, bardzo ja lubilam i usmiech byl na twarzy zawsze, tutaj tez jak zaczynalam to bylo super, lubilam to miejsce i szlam usmiechnieta, ale od pewnego czasu szefowa sie zmienila i zaczela nas traktowac jakw korporacji i na kazdym kroku pokazuje, ze jest po prostu @#$%^^&&* hehe, ludzie w wiekszosci sa wredni i jeszcze pare innych spraw i atmosfera jest do bani, wiec i moje nastawienie sie zmienilo, dlatego szukam czegos nowego ;-).
Missiiss ciesze sie kochana, ze u Ciebie lepiej, trzymam kciuki za badania i za zdrowka syncia i tez bede czekala az pokazesz swoje ozdoby swiateczne :-). Jej uwielbiam te swieta atmosfere, cala ta przedswiateczna krzatanine, swietowanie, choinke i wszystko i sie juz nie moge doczekac :-).
Kornelia juz teraz zaciskam kciuki za Twoja wizyte w przyszlym tygodniu i za serduszko kochana :-)
Julia milych zakupow kochana :-)
Melka u mnie tez czas leci jak szalony, ale to dobrze, bo szybciej swieta przyjda ;-)
Anula ja przewdiuje testowanie na 17 jesli @ nie przyjdzie hehe
Tinus trzymam kciuki za poprawe wynikow badan meza ;-)
A u nas szaro buro, wstawac sie nie chcialo, w autobusie pokimalam troche w pozycji na mnicha hahaha:-)
Milego dnia kochane :-)