reklama

Staraczki 2014 :)

kornelia: wow! ile przestrzeni masz w łazience :D Podoba mi się pomysł z półkami koło kibelka. I szafka piękna, a przede wszystkim pojemna. Fajnie móc zrobić sobie meble, które od a do z samemu się wymyśli :) Co do czarnych płytek to nie wiem jak jest, ale mam kilka czarnych regałów/komód/półek i jest kosmos z kurzem! Już przywykłam do ich częstego odkurzania :)

Co do przewijania to u chłopców też więcej niespodzianek nas może spotkać :D Zwłaszcza jak się coś się coś wyjdzie z pieluszki :D Może być ciekawie :D Hihi...bobasy są pocieszne :)

reklama
No ja nie mam podlogowego ogrzewania :-D i w sumie tak malej lazience jak bede scierac to co mi tam ;-) mebli napewno z czarnymi blatami nie kupie bo wlasnie brat mial i masakra co chwile kurz! Oszalec moznabylo. :-)
Moj jasiek to sie kiedys obsral po sam kark. A w szpitalu jeszcze jak go przzewijalam zaczal srac i dostalam po twarzy blee :-D haha nigdy tego nie zapomne:-P

missiiss: hihihi niezłe masz wspomnienia :D będziesz mogła mu opowiedzieć jak dorośnie :D Taaak przy dziecku powiedzenie "zasrać się po pachy" nabiera nowego, rzeczywistego znaczenia :D:D:D

Jugosława dzięki :) na szczęście blat sobie wzięłam już biały :P a miejsca jesto rzeczywiście sporo :) jeszcze pralka się zmieści i wanienka dla dzidziusia niedługo :)

A bobasy rzeczywiście są mega pocieszne :) ale, że tak powiem swojego bobaska gó*no jakby mniej śmierdzi niż obcego :)) i trzeba to zrobić i człowiek się przyzwyczaja :) a ja miałam swoją pierwszą przygodę jak miałam 16 lat zostałam sama z bratem ciotecznym - 7 miesięczniakiem i był chrzest bojowy - wieeelka kupa, takiego miałam stresa, że mu tyłka nie posmarowałam maścią i pieluchę tyłem do przodu założyłam hahaha ale przynajmniej dupkę miał czystą :P

kornelia: powiem szczerze, że mnie zapach kup jakoś nie przeraża. Nie obrzydza, ani nic z tych rzeczy - ku uciesze dzieciatych znajomych :D Nawet ich kolory i wielkość mnie nie przeraża :) A wiadomo, że własna pociecha to trochę inaczej. I kupy czasem nawet czasem fiołkami pachną :D

Watpliwosci kochana bierz magnez jak niepomoze to idz to skonsultowac z lekarzem. Moze odwiedzisz moj domek i posprzatasz mi tak ladnie?;-)

Miss kochana a no widzisz ze ciezko z wekeendami, to jest zalezne od grafiku:/
Ale ten czas zlecial juz 13tc;-) jeszcze troche i poznasz kto tam mieszka;-)

AnnaMaria milo ze sie odezwalas;-)
A faktycznke jest ze jak masz wolne to masz tyle rzeczy do ogarniecia ze tak naprawde niema kiedy odpoczac:/

PCO idz na bete bedzie wszystko wiadomo;-)

Jugoslawa napewno dasz sobie rade;-) zawsze ktos doradzi;-)

Miss a widzisz a ja niewyo brazam sobie pielegnowac jajek chlopca haha

Kornelia piekna lazienka;-) ta mozaika boska;-)

Anula a moze to implantacja? Oby nie @...:/

Hej

Anulcia
A to @ durna :-\ &&& za kolejny cykl! Wwwrrrr

Julcia
Ale u chlopca nic nie trzeba pielegnowac ;-) i mozna go wyciedac w kazda str ktora chcesz :-)

Przygody z kupa sa the best :-P ale plus taki ze dobrze ze mdlosci sie po ciazy nie ma bo to by tragedia byla haha ;-)

Jej znow dzis nie moglam spac od 3-4:30 :/ i snilo mi sie ze ur w 24 tc.... wali mi na mozg od tego czekania czy wszystko ok. Masakra tak sie martwie a gdzie jeszcze do srody....

Milego dnia :-)

Witam

Ja dopiero sie obudzilam...

Miss moze masz racje jeszcze chlopca nieogarnialam;-)
Moj maz to by dziewczynke chcial,chlopca by niechcial....ale dla mnie piorytet zeby zdrowe bylo no i zajsc w ciaze...bo narazie ani slychu ani widu:/

A kto na czasie jeszcze testuje?
Jugoslawa a ty kiedy robisz test??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry