Dzień dobry dziewczyny,
ale tu cicho przez weekend...
iwo: takie posty podtrzymują nadzieję

thx
julia: jak tam córcia? Temperatura jej spadła?
anula: i jak efekt po fryzjerze? pokaż pokaż
pco: myślę, że badanie nasienia trzeba traktować jako element diagnostyczny. Wiadomo, że to budzi emocje, ale z tego co wiem to w klinikach w których można zrobić to badanie zachowane jest maksimum profesjonalizmu i podchodzą do tego normalne. Trzeba tylko się przełamać. Jak sobie wytłumaczysz, że to tylko badanie to będzie lepiej, sobie i no i twojemu TŻ
kornelia: jak się czujesz kochana?
watpliwosci: jak twoje ręce? Jest jakaś poprawa?
mississ: a ty jak się miewasz? Odpoczywasz trochę? Jak twoje mdłości, nadal cię męczą ?
zouza: co u ciebie? Tak się cicho zrobiło, że trzeba was wszystkie wywołać
jazza: jak ucho? Odetkało się?
I jeszcze: ania, akatsuki, noelka, melka, tinuś, krysiulek, blair...puk puk. Meldować się proszę, bo źle tu bez was. Za cicho zdecydowanie
Ja się nie wysypiam :/ Coś mnie w kościach łamie, może na zmianę pogody! Wreszcie przyjdzie piękna, złota jesień, a w zasadzie wróci. Jakiś katar się do mnie przyplątał :/ Tylko chodzę i flukam...Może dlatego, że po tym jak się wczoraj rano wykąpałam zaraz wyszłam na zewnątrz.
Co macie na obiadek dzisiaj? Ja mam pieczonego w warzywach dorsza z ziemniaczkami. Chodzi za mną jakiś deserek...Może coś z bananów wymyślę, bo kilka leży i są już dojrzałe.
Udanego dnia!