reklama

Staraczki 2014 :)

reklama
Anulka pisalas, pisalasZobacz załącznik 607620ciesze sie ze Ci poprawiaja nastroj 104.gif

Załączniki

• 104.gif
    104.gif
    62,8 KB · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:
mychunia ja od zawsze miałam problem z zatokami ze względu na alergie, tylko dzięki ostatnim długim śnieżnym zimom i mroźnym (alergia na leszczynę) nie miałam takiego problemu. Teraz zima delikatna, leszczyna ruszyła wiec i mój problem bardzo się nasilił.
Miłego wieczora, może jeszcze wpadnę

No pyszności tu widzę ja wczoraj ciasteczka babci Aldony robiłam. Pycha przepis prosty i tani więc polecam
Dzisiaj pierwszy raz miałam łyżwy na nogach ale moja rodzinka miała ubaw ze mnie :-) Wygłupialiśmy się jak za dawnych smarkatych lat fajnie było polecam na smutki:tak:
Maluśka gratulacje w końcu wam się udało. Kiedy się przeprowadzacie? A jędza już wie że macie mieszkanie czy bierzecie ją z zaskoczenia. Na do widzenia powiedz jej dziękuję za dach nad głowa goń się ty stara ruro bleee ale tak grzecznie bez wulgaryzmów ha ha ha

Ostatnia edycja:
A co tu taka cisza i spokoj... pewnie staranka w toku ;-) A ja siedze sama przed tv bo mój w delegacji. Mati juz spi. A ja ledwo zyje tak mnie Plecy bolą. Miłego wieczorku dziewczyny.

Mychunia to raczej nie implantacja bo my tylko stosunek przerywany od ponad 2 lat i nigdy nie zaszłam w ten sposób także nawet się nie łudzę.. Gabis no ja też po raz pierwszy tak mam i teraz znów nic .. Wiesz w zeszłym miesiącu moja @ też zaczęła się od takich plamień ale to było w terminie i tym się również zakończyła a to mi się wtedy po raz pierwszy zdarzyło.. Teraz znów ale tydzień przed okresem??? Myślę i myślę dlaczego tak się dzieje.. Przed zabiegiem nigdy nie miałam takich niespodzianek..
A teraz o dziwo zmierzyłam temperaturę i wynosi 34,9 . Czy plamienia mogą być skutkiem niedoboru progesteronu? co o tym myślicie ??

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry