Witajcie niedzielnie kochane :-)
Missiiss haha kochana masz racje Carpe Diem to moje motto, chciałabym mieć taki tattoo na plecach, ale w koncu zdecyduje się na imiona dzieci (jak już będą ) i jakis ornament. Tez uwielbiam tatuaże, zawsze miałam słabość do facetow z tatuażami i mój były miał, M nie ma zadnego, ale w tym jego urok wlasnie.
A co slubu to my cywilny chcemy, to ma być nasz dzien i taki będzie, na spontanie, ale pieknie.:-)
A co do remontu to zobaczysz kochana efekt będzie piekny. My mieszkamy w domu moim rodzinnym z moim tata, dom jest duzy i będzie duzo miejsca dla dzieci, mam już nawet pokoj jeden przyszykowany dla dzidzi, wiec tylko dzidzi brak.;-)
A co do ciastek świątecznych to w lidu sa boskie- marcepanowe kruche po prostu kwicze jak je widze hahahaha
I nie martw się moja kochana, bo wszystko będzie dobrze z fasolinka;-)
AnnaMaria no sliczny brzusio, trzymam kciuki za wizyte;-)
Anula ja tez robie parowki w ciescie francuskim, uwielbiamy. A co wolnego to u mnie do wigilii tez już nic nie będzie niestety, ale potem będziemy mieć duzo wolnego, bo ponad dwa tygodnie- swieta plus nowy rok plu trzech kroli i wyjdzie tego troche, dlatego czekam z utęsknieniem;-)
Wątpliwości mi się wydaje, ze te trzęsące się rece to z niedoboru magnezu, ja miałam tak kiedys z drgajaca powieka i z silnym skurczami lydek, bolało tak jakby mi tam w srodku cos się rozrywalo, ale teraz jest lepiej
Kornelia lazienka czaderska super:-)
Anula kciuki za nastpeny cykl kochana i przytulam mocno
Mychunia boski jest Twój Franus
PCO przykro mi kochana, kciuki za nastepny cykl
Jugoslawa kochana ucho jeszcze nie jest sprawne w pelni, ale mam bliżej jak dalej, aby się odetkalo, u mnie to jest spowodowane przez zatoki i to wywołało te problemy niestety
Julia mam nadzieje, ze szybko się z M pogodzisz, tak czasem bywa z naszymi chlopami, ale bez nich swiat bylby smutny. Trzymam kciuki. Zdrowka dla corci kochana;-)
Tinus trzymam za Was nieustające kciuki kochana:-)
Noelka ja tez tak mam, jak ktos ze znajomych czy rodziny mowi mi o ciazy to udaje, ze się ciesze, ale potem placze, smutno mi, już nawet bardzo rzadko wchodze na facebook, bo tam znajomi, rodzina pokazuja zdjęcia dzieci itd., a mnie to boli, wiec unikam ..ale coz..
Blair carpe diem kochana, kciukam za Ciebie i moja rada- korzystaj z każdej chwili i ciesz się nia kochana:-)
A ja mam na jutro termin @, jesli jutro okres nie przyjdzie to zatestuje we wtorek, ale nie czuje tak jakby sie udalo, nie licze dni, nie sprawdzam i czekam na cud niespodzianke, tak mi lepiej.
W piatek bylam z M na zakupach, kupilam sobie pare reczy, w tym kurtke :-)
Wczoraj wlaczylam reset i bylam z kolezankami w klubie, wytanczylam sie i jest git
Buzka kochane:-)